Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Domino's Korting

Populaire Domino's Kortingen voor oktober 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Domino’s

Dominos_NL

Hoe maak ik gebruik van Domino’s korting?

Indien je een kortingscode nodig hebt, kopieer deze en vul het in het desbetreffende veld tijdens het afrekenen.
Soms heb je geen code nodig. In deze gevallen kan je meestal kiezen voor de aanbieding tijdens je bestelling.

Hoe snel levert Domino’s?

De gemiddelde levertijd is 21 minuten. Via de Pizza Tracker kan jij precies in de gaten houden ver weg je pizza is. Je kan natuurlijk ook zelf je pizza afhalen bij een van de Domino’s winkels.

Betaal ik bezorgkosten bij Domino’s?

Bezorgkosten zijn verrekend in de kosten wanneer je aangeeft dat je je pizza wilt laten bezorgen. Als je je pizza zelf ophaalt ben je meestal ietsjes voordeliger uit.

Kan ik zelf een pizza samenstellen bij Domino’s?

Ja, met Pizza Chef bepaal jij exact wat er op je pizza komt. Je kan natuurlijk ook kiezen uit een van de vele andere pizza’s die samengesteld zijn door professionele chefs.
Kan je niet kiezen uit al het lekkers? Bestel dan een Half-Half pizza.

Kan ik alleen Domino’s pizza’s bestelling vanuit mijn eigen huis?

Nee, ook als je in een park of op het strand bent kan je een pizza bestellen. (Indien je locatie binnen het bezorggebied van een van de filialen valt). Zet je GPS aan wanneer je bestelt met de App en dan zie je direct of ze kunnen bezorgen op jouw gekozen plek. Kan jij lekker blijven chillen in het park.

Contact opnemen met Domino’s

Contact opnemen gaat standaard via het contactformulier op de website.

Voor andere vragen bel:
0900 - 80 30

Postadres:
Domino’s Pizza Nederland
PO Box 112
4200 AC Gorinchem

Bezoekadres:
Franklinweg 33
Gorinchem

Blijf op de hoogte met Domino’s

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Domino's Pizza code.

Ontdek Domino's Pizza

Domino’s is al sinds de jaren ‘60 ongelofelijk populair in de VS en sinds 1989 geniet Nederland ook van de lekkerste pizza’s. Met meer dan 250 winkels verspreid over heel Nederland kan iedereen genieten van Domino’s korting. Heb jij deze klassiekers al geprobeerd: Dubbel Dekker Pizza, de Dominator, Cheesy óf Hot Dog Crust? En wat dacht je van een echt Hollandse Zuurkool Pizza? En als je niet kan kiezen bestel je toch lekker een Half-Half pizza, twee smaken voor de prijs van één!

Bespaar meer met Domino's Pizza

Domino’s heeft elke dag superaanbiedingen waar je van gaat watertanden. Als je je maaltijd zelf ophaalt bespaar je meestal een paar euro! Zo krijg je de lekkerste pizza’s voor een prikkie. Download de Domino’s App voor je smartphone om nog meer unieke aanbieden op de kop te tikken. Wist je dat je ook toetjes en koekjes kan bestellen voor wanneer je je pizza verorberd hebt? Wat dacht je van Cinnastix met vanille dip of een chocolade pizza. Yum!

Trending bij Domino's Pizza

Nu steeds meer mensen in de gaten hebben dat (regelmatig) plantaardig eten essentieel is voor een duurzaam leven is de vraag naar veganistisch eten gegroeid. Gelukkig biedt Domino’s een uitgebreide keuze aan Vegan Pizza's met heerlijk, smeuïge vegan kaas. Want plantaardig is helemaal niet saai! Maak gebruik van een Domino’s actie om voor enkele euro’s je tanden te zetten in jouw favoriete pizza. Je kan tegenwoordig trouwens ook lekkere sandwiches halen bij Domino’s, perfect voor je lunch.

Beschikbaar vandaag