sluit
TTD Launch

Altijd Beet Fotografie

Motorkade 9, Amsterdam

Studio-fotoshoot naar keuze + 1 foto (digitaal en afgedrukt) bij Altijd Beet Fotografie in Amsterdam-Noord

Kies optie

In een Notendop

Je kan kiezen uit verschillende thema’s: LinkedIn, Dating, Kids, Koppels, Family, Beauty, Vrienden, Zwangerschap, Baby en Dieren.

Over deze deal

  • Studio-fotoshoot naar keuze
  • Vlakbij pont-halte IJplein in Amsterdam-Noord
  • De fotoshoot zelf duurt 30 flitsende minuten
  • Waarna je 15 min. de tijd hebt om je favoriet te kiezen uit zo’n 30 foto’s
  • Jouw favoriet krijg je digitaal opgestuurd, bewerkt en in hoge resolutie
  • En je krijgt dezelfde foto ook afgedrukt mee in formaat 15 x 20 cm

  • Je kan kiezen uit verschillende thema’s: LinkedIn, Dating, Kids, Koppels, Family, Beauty, Vrienden, Zwangerschap, Baby en Dieren
  • Tussen de bedrijven door heb je tijd om één keer van outfit te wisselen
  • Deze outfits neem je zelf mee en ook eventuele make-up is aan jou

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveer verplicht online via altijd-beet.nl/brons, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Voor de Kids en Family-shoots geldt maximaal 3 personen en voor de Dieren-shoot geldt maximaal 2 huisdieren. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Altijd Beet Fotografie

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Altijd Beet Fotografie heeft daar de bedrijfsfilosofie op aangepast en helpt je graag om van jouw eerste indruk een blijvende te maken. Of dit nu voor een dating-app is, een zakelijk profiel of een portretfoto voor op je CV. Een indrukwekkende foto kan altijd tot een kans leiden om een tweede indruk te maken. En uiteraard heb je voor zo'n foto niet 'altijd beet' bij die eerste druk op de knop, dus zorgt de fotograaf dat 'ie genoeg foto's maakt om dat 'perfecte plaatje' beet te pakken. Je vindt de fotostudio van Altijd Beet Fotografie nabij pont-halte IJplein in Amsterdam-Noord.