Geen nieuwe meldingen

Oosterdokskade 8, Amsterdam

Rondvaart van 1,5 uur tijdens Amsterdam Light Festival bij Amsterdam Boat Experience

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Beleef Amsterdam Light Show in een luxe, overdekte en verwarmde sloep inclusief naar keuze glühwein/warme chocolademelk + kerststol.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een schipper met ervaring hebben de grachten van Amsterdam expertise met boten. Dobberen en dromen doe je in het gezelschap van talrijke lichtjes met een cruise tijdens het Amsterdam Light Festival van 1 december tot en met 22 januari via Amsterdam Boat Experience.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor Amsterdam Light Show Cruise voor 1 persoon (waarde € 40)
  • € 39,99 voor Amsterdam Light Show Cruise voor 2 personen (waarde € 80)
  • € 79,99 voor Amsterdam Light Show Cruise voor 4 personen (waarde € 160)
  • € 119,99 voor Amsterdam Light Show Cruise voor 6 personen (waarde € 240)

Stap op de boot vanaf de Prins Hendrikkade 79 voor een rondvaart van circa 1,5 uur in de Amsterdamse grachten. Dit is tegenover de Sint Nicolaas Kerk met de grote trap naar het water. Wees er gloeiend bij en aanschouw het spektakel van zinderende lampjes. De tocht ervaar je op een luxe, overdekte en verwarmde sloep onder het genot van een drankje naar keuze: glaasje glühwein / warme chocolademelk met slagroom en een hemels stukje kerststol.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop op 1 december 2016 t/m 22 januari 2017 op alle dagen van de week (in de kerstvakantie vaart Amsterdam Boat Experience iedere dag uit).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 28 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De vaart gaat door bij minimaal 12 personen, wanneer de vaart niet doorgaat laat Amsterdam Boat Experience dit minimaal 24 uur van te voren weten en kun je een andere tijd kiezen. Aangeraden wordt direct te reserveren na aankoop van je groupon i.v.m. beschikbaarheid. Tegen betaling kan er ook frisdrank, bier, wijn en prosecco worden geschonken. Baby's en kinderen varen niet gratis mee; voor hen moet ook een groupon worden aangeschaft. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Boat Experience

Huur een sloep of boot bij deze maatschappij, of laat je op je wenken bedienen tijdens een tocht die van alle gemakken te voorzien is: van bittergarnituur en drankjes tot aan champagne en een luxe bbq. Meer zin om gewoon op te stappen wanneer je wil? Amsterdam Boat Experience en hun enthousiaste schippers en hostesses laten je de historische binnenstad op een ontspannen manier ontdekken. De luxe boten zijn voorzien van overdekking, sfeervolle verlichting, verwarmde kussens en fleecedekens tijdens de koudere dagen en in de zomer geniet je van de zon op je bol en de wind in je haar in de buitenlucht.

Amsterdam Boat Experience

Sport of buitenactiviteit, Watersport