Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Beauty By Leila

Jufferstraat 316, Rotterdam

Mesotherapie: 1 of 3 huidverjongende gezichtsbehandelingen bij Beauty By Leila in Stadsdriehoek Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Mesotherapie kan helpen om de huid strakker te maken met een formule op basis van hyaluronzuur, vitamines en mineralencomplex.

Over deze deal

  • 1x of 3x mesotherapie voor huidverjonging in het gezicht
  • Inclusief een verkoelend serummasker
  • De behandeling duurt ongeveer 45 minuten
  • Je huid word eerst gereinigd
  • Daarna krijg je de mesotherapie inclusief een vitamine-behandeling
  • Om af te sluiten met een verkoelend serummasker

Mesotherapie is een huidverbeterend alternatief voor laserbehandelingen en plastische chirurgie dat wordt toegepast om je huid steviger, elastischer en fitter te maken. Door de bovenste huidlagen heen wordt een vitaminen- en mineralenserum direct daar aangebracht waar dat nodig is.

Met zeer fijne naaldjes die kort en heel snel in je huid worden geprikt worden de werkzame stoffen hyaluronzuur, vitamines en mineralencomplex gericht in de middelste huidlaag aangebracht. Op die directe manier wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd zodat huidverjonging kan optreden, fijne lijntjes kunnen vervagen en rimpels kunnen verminderen en verbetering van de hydratatie en de structuur van de huid kan plaatsvinden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0648 538 665, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty By Leila

Leila is expert op het gebied van beauty. Al sinds 2015 heeft ze haar eigen salon in het Maritiem District in havenstad Rotterdam; een uitstekende plek om je dosis schoonheid te halen. Laat je verwennen en ga voor een nieuwe set wimperextensions of (minder) vollere wenkbrauwen., of pak het gelijk goed aan met permanente make-up. Liever een oplossing voor rimpeltjes en fijne lijntjes? Dan is mesotherapie voor het gezicht wellicht wat je zoekt. Ook vollere lippen zijn mogelijk bij Leila, door middel van fillers.