sluit
V-Day

Body-line.nu Poeldijk

Beatrixstraat 1a, Poeldijk

1-5 lymfedrainage-behandelingen met elektrostimulatie bij Body-line.nu in Poeldijk

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Met elektrostimulatie wordt de intensiviteit van een training nagebootst op zones waar jij minder vet en/of een strakkere huid zou willen.

Over deze deal

 • 1, 3 of 5 lymfedrainage-behandelingen

 • Op basis van elektrostimulatie

 • Er worden 2 tot 3 zones tegelijk aangepakt

 • Geldig op woensdag en vrijdag

 • Bij de vestiging in Poeldijk (Beatrixstraat 1A)

 • Je hebt keuze uit de volgende zones:

  • Buik
  • Armen
  • Bovenbenen
  • Heupen

Lymfedrainage-behandeling

Er worden rubberen pads op je lichaam geplaatst, welke elektrische impulsen geven om de intensiviteit van een training na te bootsen. Het lichaam wordt hiermee aan het werk gezet, wat ervoor kan zorgen dat het op natuurlijke wijze sterker en strakker wordt. Vetcellen en afvalstoffen kunnen hierdoor worden afgevoerd door het lymfestelsel en het kan ook helpen tegen cellulitis en slappe huid. Je kiest zelf - in overleg met de specialist - waar de pads geplaatst worden, op de zones die jij wenst aan te pakken. Er zijn 16 pads te verdelen over 2-3 zones. Zones waar je uit kan kiezen zijn: buik, armen, bovenbenen en heupen. Een behandeling duurt zo'n 40 minuten en voor optimaal resultaat wordt aangeraden deze twee keer per week te doen, met minimale tussenpozen van één dag.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op woensdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen). Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Alleen geldig bij de vestiging in Poeldijk (Beatrixstraat 1A). Boek minimaal 24 uur van tevoren via 06-83182606. Annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Body-line.nu Poeldijk

Met vier vestigingen - in Amersfoort, Poeldijk, Goes en Den Haag - timmert Body-Line.Nu hard aan de weg om zo veel mogelijk beauty-wensen in vervulling te brengen. Je kan bij de salon o.a. terecht voor afslankbehandelingen, BIAB Nails, huidverbetering, waxen en verven van wimpers en wenkbrauwen. Laat door de specialisten van Body-Line.Nu de spreekwoordelijke puntjes op de "i" zetten op beauty-gebied.