Geen nieuwe meldingen

Bomb Cosmetics-adventskalender

Bomb Cosmetics-adventskalender

In een Notendop

Tel af naar Kerstmis met deze 24-daagse handgemaakte adventskalenders van Bomb Cosmetics, feestelijk gevuld met badbenodigdheden.

Product-details

Countdown to Christmas

  • 24-daagse adventskalender
  • Feestelijk gevuld met een selectie probeerverpakkingen van badproducten zoals monster, mallows, creamers en zeep
  • Met de hand gemengd, gekleurd, gegoten, gevormd en geparfumeerd

The Bomb

  • 24-daagse adventskalender
  • Handgemaakt
  • Elk van een product boordevol essentiële oliën

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.