sluit
TTD Launch

Perfect Silhouette Injectables

Rijksstraatweg 16, Bennebroek

Botuline toxine-behandeling van 1 of 2 zones bij Perfect Silhouette Injectables in Bennebroek

Kies optie

In een Notendop

Een botuline toxine-behandeling kan fijne rimpels verminderen of helpen bij overmatig transpireren.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal


Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

  • Botuline toxine behandeling
  • Kies 1 of 2 zones
  • Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten. Bepaal voor jezelf nu al, of pas tijdens het uitgebreide consult vooraf, welke zone(s) je laat behandelen:

Je kan kiezen uit de volgende zones:

  • Voorhoofdrimpels - horizontale rimpels op het voorhoofd
  • Fronsrimpels - verticale rimpels tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes - rimpels aan de weerzijden van de ogen
  • Rimpels in de nek
  • Hyperhydrosis - overmatig transpireren van de oksels
  • Hyperhydrosis - overmatig transpireren van de handen
  • Hyperhydrosis - overmatig transpireren van de voeten

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 023 820 0917 óf via info@perfectsilhouette.nl. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Perfect Silhouette Injectables

Bij Perfect Silhouette Injectables helpen ze je graag aan de look die jij voor ogen hebt, zonder hier ingrijpende operaties voor in te zetten. Met fillers op basis van hyaluronzuur of met botuline toxine worden fijne lijntjes zoals kraaienpootjes en fronsrimpels opgevuld, worden de lippen en wangen geshaped en worden grove rimpels fijner gemaakt. Bij de vestiging - in het Noord-Hollandse Bennebroek staat de specialist voor je klaar om aan jouw wensen te werken.