Geen nieuwe meldingen

Werkspoor café van Brouwerij de Leckere

Vier speciaalbieren naar keuze incl. biologische worstenproeverij voor 2-6 personen bij Café Werkspoor in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Proost met vier vrij-van-de-kaart-gekozen speciaalbieren die rechtstreeks uit de eigen brouwerij komen en geserveerd worden met worsten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een ‘rechtse’ van een bokser en iemand die niet bekend is met een ongeremde eetlust, kan speciaalbier onverwacht best hard aankomen. Sla geen slecht figuur met vier bieren naar keuze inclusief biologische worstenproeverij bij Café Werkspoor.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor vier speciaalbieren naar keuze incl. biologische worstenproeverij voor 2 personen
  • € 38,99 voor vier speciaalbieren naar keuze incl. biologische worstenproeverij voor 4 personen
  • € 57,99 voor vier speciaalbieren naar keuze incl. biologische worstenproeverij voor 6 personen

Pils, amber, wit, blond, saison, dubbel, triple, het is allemaal te kiezen met deze deal. Je krijgt namelijk tot viermaal de gelegenheid om een glas speciaalbier van de kaart te bestellen. Terwijl je proost en nipt van je drankje doe je je tegoed aan diverse biologische worsten die op een plateau geserveerd worden. De bieren komen rechtstreeks vanuit de brouwerij van De Leckere en worden uiteraard op ideale temperatuur geschonken.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.werkspoorcafe.nl/reserveren/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Werkspoor café van Brouwerij de Leckere

Bij Café Werkspoor, het proeflokaal van brouwerij De Leckere, stap je op een willekeurige dag van de week binnen voor een gezellige middag of avond uit. Uiteraard staan er (speciaal-) bieren afkomstig uit de eigen brouwerij op de kaart, maar worden er ook bieren van gastbrouwers geschonken. Ook gezelligheidsmensen die geen fan zijn van een glas gerstenat zijn hier wel degelijk op de juiste plaats voor een 'natje'. Een divers aanbod van wijn, cocktails, fris en thee zorgt dat er voor iedereen wel iets bij is. En de algemeen bekende gedachte "bij een drankje hoort een hapje" deelt Café Werkspoor ook gezien de vele soorten biologische worsten, stamppotjes en fingerfoods die op de kaart staat. Café Werkspoor is eenvoudig bereikbaar per auto, maar ligt ook op 749 meter van NS-station Utrecht-Zuilen. Een ideaal gegeven, zeker als iedereen van een speciaalbiertje wil genieten.

Werkspoor café van Brouwerij de Leckere

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.