Entreetickets voor speelparadijs Candy Castle in Amsterdam-West

Tot 41% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 6 opties

  • € 4,99 voor een entreeticket voor 1 kind geldig - ma t/m vr (waarde € 8)
  • € 9,99 voor een entreeticket voor 2 kinderen geldig - ma t/m vr (waarde € 16)
  • € 18,99 voor een entreeticket voor 4 kinderen geldig - ma t/m vr (waarde € 32)

  • € 5,99 voor een entreeticket voor 1 kind geldig - za t/m zo (waarde € 8)
  • € 11,99 voor een entreeticket voor 2 kinderen geldig - za t/m zo (waarde € 16)
  • € 22,99 voor een entreeticket voor 4 kinderen geldig - za t/m zo (waarde € 32)

Buiten regent het pijpenstelen, je dochter heeft de barbiepoppen al een aantal keren aan- en uitgekleed en de bodem van het pak tekenpapier begint ook in zicht te komen: hoogste tijd om een glimlach op het gezicht van je kinderen te toveren door ze mee te nemen naar Candy Castle. Kids kunnen hier urenlang hun energie kwijt op verschillende speeltoestellen. En niet alleen je kleine hummel komt hierdoor aan de nodige beweging, maar jij ook. Zeker als ze nog wat kleiner zijn, kan jij gerust een handje helpen.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op - afhankelijk van de door jouw gekozen optie - maandag t/m vrijdag of zaterdag t/m zondag in Candy Castle (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties, wel geldig in de zomervakantie).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Per kind mag er één ouder/begeleider gratis mee naar binnen, voor andere volwassenen wordt € 3 entree gerekend. Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Candy Castle


Op steenworp afstand van het Erasmuspark vind je speelparadijs Candy Castle in Amsterdam-West. In deze geheel gerenoveerde, monumentale kerk kunnen kids van 1 t/m 12 jaar zich hier het hele jaar door uitleven op verschillende speelattributen zoals een wedstrijdje 'wie er het snelst boven is' op de klimrekken of een vrije val maken in de ballenbak. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van het kind optimaal gestimuleerd wordt. Terwijl de kleintjes zich urenlang vermaken, kunnen de papa's en mama's, opa's en oma's en ooms en tantes genieten van een kop koffie en biologische snacks in het restaurant en gratis gebruik maken van wifi. Kinderfeestjes behoren ook tot de uitgebreide mogelijkheden. Geheel verzorgd met een cadeautje voor de jarige, limonade, frietjes en ijs toe of met een eigen verjaardagskamer in Spiderman of Frozen thema.

Facebook

Candy Castle

Kinderactiviteiten, Trampoline & springkussen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.