sluit
Gebruik code APP en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.

Kom nu naar Dierentuin Utrecht

De donkere, koude dagen zijn bijna voorbij. Het zonnetje komt weer tevoorschijn, mensen komen naar buiten en de vogeltjes beginnen te fluiten. Na al dat binnen zitten deze winter is het tijd voor een dagje uit in de buitenlucht! Wat is er leuker dan een dagje naar de dierentuin? De hele dag heerlijk rond wandelen omringd door leuke dieren zoals apen, leeuwen, tijgers, olifanten en giraffes. Verras uw kinderen, geliefde of ouders met een leuk dagje uit. Groupon geeft nu korting op tickets voor Dierentuin Utrecht. De leukste dierentuin in omstreken en verder!

Met korting een dag naar Dierentuin Utrecht

U zal zich niet vervelen in Dierentuin Utrecht. De dieren vermaken u en uw gezelschap de hele dag door. Kijk naar de gekke streken van de apen, de grote olifanten en mooie papegaaien. Bent u vermoeid van het rondlopen? Dan is het tijd om lekker bij te komen bij één van de eet- en drinkgelegenheden in de dierentuin. Na een korte stop kunt u met nieuwe energie weer verder! Reserveer nu uw kortingsbonnen voor tickets op de website van Groupon. Om de dag compleet te maken, is het ook mogelijk een kortingsbon van een restaurant in de buurt te reserveren! Wacht niet langer en pak deze kans voor een lekker dagje uit in de buitenlucht.