sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Stratumseind 39a, Eindhoven

Cocktailworkshop voor 1, 2, 4 of 6 personen bij LUX Eindhoven

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geef je mixing skills een boost en laat je door een professional de fijne kneepjes bijbrengen van het betere cocktailwerk.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Evelien
6 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 31, 2022
++ heel goed
C
chloe
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 9, 2022
We hadden verwacht met een groep van 6 aan een gezellige tafel binnen te kunnen zitten, helaas was dit een tegenvaller voor het arrgement wat ze aanbieden! Wij hebben als nog heerlijk genoten buiten met terras verwarming. Goede service! Wij hadden een high wine, en werden fijn bediend en kregen uitleg over elke wijn die hij serveerde! Zeker een aanrader

Over deze deal

 • Cocktailworkshop voor 1, 2, 4 of 6 personen
 • Nieuwe luxe bar middenin het Eindhovense uitgaanshart
 • Op maandag t/m donderdag ben je welkom vanaf 15.00 uur, op vrijdag t/m zondag vanaf 14.00 uur

 • De workshop ziet er als volgt uit:
  • Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje
  • Je leert 3 cocktails per persoon (proost)
  • Tussendoor krijg je lekkere hapjes, denk aan charcuterie, nootjes, ham, kaas, zoutjes, chips, tomaat
 • Deze deal is niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Minimaal leeftijd 18 jaar voor alcoholische dranken, neem je identiteitsbewijs mee. Reserveren verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. De workshop gaat door bij minimaal 2 personen. Maximaal 6 personen per workshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over LUX Eindhoven

LUX Eindhoven: hét adres voor je borrel, een feestje, een hapje, drankje en een beatje. Ondernemers Pieter Bekker en Ward Mansour -geen onbekenden in Eindhoven- verbinden met LUX op Stratumseind borrelen en stappen. Je hoeft dus niet te kiezen tussen kroeg of club, in deze luxe bar kan je al vroeg op de avond terecht voor borrelhappen-op-niveau (sushi en oesters behoren tot de mogelijkheden) een goede selectie wijnen of flashy cocktails. Gaandeweg de avond stap jij hup, zo van je stoel of kruk de dansvloer op en danst de nacht weg op beats van een diverse DJ-line-up.