Kies een voor-, hoofd- en nagerecht vrij van de verrassende menukaart, denk bijv. aan vitello tonato, doradefilet en panna cotta.
Een enthousiaste frietbakkende moeder en dochter serveren op jouw evenement iedereen gemiddeld 1x friet met saus en een snack.
Op z’n Grieks genieten met keuze uit o.a. Pita met kruidenboter vooraf, Mixed-grill met souvlaki en gyros als hoofdgerecht en Tiramisu toe.
Haal een stukje Italië in huis en eet 3 gangen met bijvoorbeeld vitello tonato, spaghetti pesto en tiramisu.
Stuur je smaakpapillen op reis naar de Filipijnen tijdens een diner met twee of drie gangen.
Proef kenmerkende Filipijnse smaken, zoals crêpe-loempia met groenten en garnalen; tortilla-wrap gevuld met tocinokip of mango-papayasalade.
De royale High Tea kan o.a. bestaan uit huisgemaakte scones, vers gebakken broodjes en mini Bossche bollen.
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maak het in ieder geval je favoriete maaltijd met verse gerechten.
Zet je favoriete serie aan en geniet ondertussen van een rijkgevulde sushibox met onder andere Spicy Tuna Mousse en California Crab.
Onderbreek je dag in de bosrijke omgeving van Oerle met een mini-High Tea of laat dit een begin zijn van een groen avontuur.
De chef bereidt een verrassend menu met vlees, vis of vega waar de echte liefhebber van Argentijnse specialiteiten van gaat watertanden.
Ga op ontdekkingstocht en ervaar nieuwe smaaksensaties die afkomstig zijn uit maar liefst drie verschillende landen.
Niet één, maar twee sandwiches van 15 cm met bijv. ham en tonijn om te delen of lekker zelf op te peuzelen én een cookie voor de zoete trek.
Haal de befaamde Japanse hoogstandjes met zeewier, vis en rijst verser dan vers in huis bij dit stijlvolle restaurant in hartje Eindje.
Zet je favoriete serie aan en geniet ondertussen van een rijkgevulde sushibox met onder andere Spicy Tuna Mousse en California Crab.
Deze goed gevulde box bevat California rolls, spicy tuna, crispy maki en ebi tempura, een zeewier en komkommersalade.
Proef drie uur lang gerechten van over de hele wereld die in buffetvorm voor je klaar staan, denk aan carpaccio, wokgerechten en salades.
Geniet van een lunch met alles erop en eraan: een soepje, brood, kroket, uitsmijter en een gemengde salade.
Maak er een feestje van aan je eigen eettafel met Braziliaanse hapjes als pasteitjes, dessertjes en coxinha’s met verse vruchtensap en thee.
Verrijk de eettafel met een rijkelijke selectie aan Japanse lekkernijtjes à la California rolls, spicy tonijn rolls en crunchy zalm rolls.
Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.
In het monumentale, voormalige postkantoor in Steenbergen maakt Patron Cuisinier Mark van Loon het iedereen naar de zin met zijn gerechten.
Laat je 5 gangen lang verrassen met zorgvuldig samengestelde amuses en geniet van de verschillende smaaksensaties van deze delicate hapjes.
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Laat je culinair verrassen met acht “Signature”-gerechtjes van chef Maxime Mazier, naar keuze met champagne, wijn, water en koffie/thee.
Bij Lucas Rive maak je tijdens deze lunch vier keer kennis met culinair-creatieve gerechten, die keer op keer weten te verrassen.
Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.