sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Bezoek Karaoke Eindhoven

Ga eens lekker uit je dak! Bezoek Karaoke Eindhoven en zing mee met je favoriete songs en artiesten. De populariteit van karaoke is almaar groeiende. Nu kun je bij Groupon tickets bestellen met fikse korting op de entreeprijs. Een ideale aanbieding om met je vrienden, familie of werk eens een avondje uit te gaan. Bezoek de website en bestel de kortingskaarten voor dit heerlijke uitje. Kijk en passant ook gelijk even naar alle ander aanbiedingen op de website.

Een onvergetelijke avond bij Karaoke Eindhoven

Heerlijk in een ontspannen sfeer samen met anderen zingen op de muziek die jij kent en leuk vindt. Proberen om op het juiste moment de goede woorden te zingen. Ben je ze vergeten? Geen nood, ze worden voor je geprojecteerd. Ervaar hoe moeilijk het toch nog is om op het juiste moment in te zetten. Lach met en om elkaar als de juiste toon niet wordt gevonden of als je veel te laat begint. Bij Karaoke Eindhoven kun je dit allemaal meemaken en nu voor een sterk gereduceerde prijs. Dankzij Groupon krijg je een enorme korting op de tickets. Er blijft zo dus nog geld over om een lekker drankje te kopen of je vrienden te trakteren. Wacht niet langer en bestel de kortingskaarten op de website en ga zingen. Veel plezier met je avondje uit.