Geen nieuwe meldingen

CrossFit 073

Reutsedijk 11, Vught

Werk aan je conditie met 5, 10 of 15 ritten CrossFit bij CrossFit 073

50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Werk op een veelzijdige manier aan je conditie met één van de nieuwste fitnesstrends in Nederland.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 5-rittenkaart (waarde € 62,50)
  • € 37,99 voor 10-rittenkaart (waarde € 125)
  • € 54,99 voor 15-rittenkaart (waarde € 187,50)

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bij CrossFit 073 ga je een variatie van functionele bewegingen in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitvoeren. CrossFit richt zich niet op één specifiek sportonderdeel om eenzijdige fysieke ontwikkeling te voorkomen. Door CrossFit presteer je niet alleen beter in de sportschool maar ook daar buiten.

Je maakt tijdens de trainingen gebruik van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Je kan kiezen uit de Open Gym of Fundamentals lessen, kijk hier voor het lessenrooster.

CrossFit 073

Sporters op alle niveaus zijn welkom in dit fitnesscentrum in Vught. CrossFit 073 richt zich helemaal op trainingen in CrossFit. Je zit er goed voor een volledige workout met een ruim aanbod aan sportlessen en dat 7 dagen per week.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (m.u.v. feestdagen). Bekijk hier het lesrooster: crossfit073.com/rooster-sign.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@crossfit073.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt je rit.
Meer info: alleen geldig voor fundamentals en open gym lessen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit 073