sluit
TTD Launch

Cryolipolyse Helmond

Heistraat 78, Helmond

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse-behandelingen van 5 zones bij Cryolipolyse Helmond

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen

In een Notendop

Mannen en vrouwen kiezen per behandeling voor 1, 2 of 3 zones om plaatselijk vetcellen af te koelen, af te breken en af te voeren.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 cryolipolyse-behandeling van 1, 2 of 3 zones

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Je kiest per behandeling voor een zone naar keuze. Wanneer je voor meerdere behandelingen kiest, kan je ook meerdere keren dezelfde zone(s) laten behandelen. Je kan kiezen uit de volgende zones:

Zones:

  • Buik
  • Billen
  • Bovenbenen
  • Zwembandjes
  • Nek
  • Kin
  • Bovenarmen
  • Dijen

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf telefonisch op 0618 796 039.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Cryolipolyse Helmond is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Cryolipolyse Helmond

Beter kan de naam de lading niet dekken: je kan hier terecht voor cryolipolyse, in de stad Helmond. Wat is dat dan, cryolipolyse? Gericht vet verliezen door middel van bevriezing, op plekken zoals de dijen, kin, billen en buik. Cryolipolyse Helmond is een jong en dynamisch beauty-centrum, waar goed advies en een dosis kennis hand in hand gaan.