sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Cursus insta zakelijk - Divine Publishing

Instagram-cursus "Zakelijk" via Cursusinsta

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer posts maken, stories plaatsen en hashtags te gebruiken om zo volgers aan je te binden voor een zakelijk Instagram-account.

Over deze deal

  • Cursus “Zakelijk Instagram account”
  • Leer onder andere posts maken, stories plaatsen en hashtags te gebruiken
  • Voor zakelijke doeleinden
  • In ongeveer 4 tot 5 uur studietijd

  • Via een educatief platform volg je online lessen
  • Zodat je niet in de schoolbanken plaats hoeft te nemen
  • En comfortabel vanuit huis of kantoor kan studeren

Cursusinsta

Cursusinsta is een platform waar je vanuit het comfort van je huis diverse lessen en ander cursusmateriaal kan volgen. Het online lesmateriaal is up-to-date zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Aanmelden: online inwisselen op https://www.cursusinsta.nl/product/zakelijk-instagram-account/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Bij check-out kan je je grouponcode invullen.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over WAL Opleidingen

WAL Opleidingen helpt je efficiënt op weg met haar online horeca-cursussen. WAL staat voor Watch And Learn en dat is letterlijk wat je hier doet, want je hoeft geen ellenlange lappen tekst door te nemen. Je leert namelijk door korte teksten te lezen en video's te kijken. De teksten en video's sommen alle relevante info uit de cursus kort en bondig op. De online cursussen die WAL momenteel aanbiedt zijn Sociale Hygiëne en Wijnkenner Basis. Voor horeca-toppers die ofwel in de keuken ofwel in de bediening professioneel te werk willen gaan.