sluit
TTD Launch

Cursus insta zakelijk - Divine Publishing

Instagram-cursus "Zakelijk" via Cursusinsta

Kies optie

In een Notendop

Leer posts maken, stories plaatsen en hashtags te gebruiken om zo volgers aan je te binden voor een zakelijk Instagram-account.

Over deze deal

  • Cursus “Zakelijk Instagram account”
  • Leer onder andere posts maken, stories plaatsen en hashtags te gebruiken
  • Voor zakelijke doeleinden
  • In ongeveer 4 tot 5 uur studietijd

  • Via een educatief platform volg je online lessen
  • Zodat je niet in de schoolbanken plaats hoeft te nemen
  • En comfortabel vanuit huis of kantoor kan studeren

Cursusinsta

Cursusinsta is een platform waar je vanuit het comfort van je huis diverse lessen en ander cursusmateriaal kan volgen. Het online lesmateriaal is up-to-date zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Aanmelden: online inwisselen op https://www.cursusinsta.nl/product/zakelijk-instagram-account/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Bij check-out kan je je grouponcode invullen.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over WAL Opleidingen

Cursusinsta biedt een revolutionaire manier van opleiden aan. Vanaf nu hoeft u nooit meer eindeloos in de boeken om uw diploma’s te behalen. Door middel van online streamen kunt u vanaf nu op uw beeldscherm de gewenste opleiding volgen. U kijkt en u leert. Bij Watch and Learn staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze cursussen worden uitvoerig getest en bijgehouden zodat de cursussen altijd up-to-date zijn. Het is eigenlijk heel simpel. U logt in en bekijkt de cursussen hoe vaak u dat wilt. U weet precies hoe lang u nodig heeft om de opleiding af te ronden. Wilt u alles nog één keer herhalen? Geen probleem, u speelt gewoon alles nog een keer af. Live bijeenkomsten zijn vaak erg duur en saai, bovendien duren deze ook een hele dag waardoor u vrij moet nemen van uw werk. Daarnaast is er geen of weinig tijd om vragen te stellen als u iets niet begrijpt. En als u het nog niet helemaal onder de knie heeft, heeft u pech. Bij Cursusinsta kunt u zo vaak kijken als u wilt binnen de betaalde periode. Heeft u vragen? Stel ze dan in onze blog en krijg antwoord van één van onze deskundigen. Op onze blog kunt u ook informatie en ervaringen met andere cursisten delen.