Geen nieuwe meldingen

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. 20m3 transport en 2 verhuizers van De Bekende Verhuizers

Kies optie

In een Notendop

Vertrouw je waardevolle en dierbare spullen toe aan de op veiligheid en snelheid gerichte verhuisprofessionals van De Bekende Verhuizers.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 149 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 480)
  • € 229 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 720)
  • € 299 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 960)

Kies eerst het aantal uren dat je verhuishulp nodig denkt te hebben - 4, 6 of 8 uur - en daarna of je hulp wil van 2 of 3 verhuizers. De verhuisprofessionals komen sowieso naar je toe in een verhuisbus van 20m3. Zij (de)monteren (behalve alle elektravoorzieningen zoals lampen), vervoeren, sluiten en laden in en uit. Uiteraard zijn de verhuizers flexibel en zijn er zaken bespreekbaar, mits de situatie dit toelaat.

Je kan ook upgraden naar 26m3 of 34m3. Een schatting van het benodigde aantal m3 maak je hier. Voor de mogelijkheden bel je even met De Bekende Verhuizers. Een handige verhuischecklist vind je hier.

Let op: het is aan te raden eerst te bellen met De Bekende Verhuizer zodat je zeker weet dat het mogelijk is om op jou gewenste datum te verhuizen. Reserveer minimaal 2 weken van tevoren. Reserveren voor de maand juni is niet meer mogelijk.

Bijkomende kosten en mogelijkheden

  • Overschrijding van de uren op de groupon: € 25 per kwartier
  • Toeslag voor verhuizen op zaterdag: 20% van je groupon-prijs
  • Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs
  • Huur van verhuislift: €90 per uur (minimaal 2 uur, 1 uur reistijd en 1 uur werktijd)
  • Exclusief eventuele parkeerkosten
  • 1 groupon per adres
  • Alleen geldig bij een volledige verhuizing

Alle bijkomende kosten betaal je via een factuur direct aan De Bekende Verhuizers.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 0683 595 606, o.v.v. Groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Probeer zo vroeg mogelijk te reserveren. Vanaf een straal van 50 km worden er transportkosten in rekening gebracht van € 0,19 per km. Op zaterdag geldt een toeslag van 20% en op zon-en feestdagen geldt een toeslag van 50% van de door jou betaalde groupon-prijs; dit betaal je i.o.m. de verhuizer via een factuur óf direct contant met een bonnetje achteraf. Wanneer er een uur wordt overschreden wordt er € 25 per kwartier in rekening gebracht. Tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden dat de verhuizers van de dichtstbijzijnde vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend). Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90 (incl. BTW) per uur, met een minimale afname van 2 uur met een reistijd van 1 uur en 1 werkuur. Verhuisdozen verhuur á € 3 waarvan € 1 borg. Alleen geldig bij een volledige verhuizing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Bekende Verhuizers

De Bekende Verhuizers is een ervaren verhuisbedrijf waar ze volledig gericht zijn op de professionele zorg voor jouw waardevolle en dierbare spullen. Ze verhuizen niet alleen snel en veilig, ze vervoeren ook piano's en ontruimen woningen ook om ze gereed te maken voor verkoop en verhuur.