sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

deCommune

Belcrumweg 24, Breda

4 of 8-strippenkaart voor yogalessen naar keuze bij deCommune in Breda

Kies optie

In een Notendop

Probeer verschillende yogalessen uit, om er achter te komen welk type het best bij je past; een rustgevende flow of krachtige bewegingen.

Over deze deal

  • 4 of 8-strippenkaart voor yogalessen
  • Je mag meedoen met alle lessen op het rooster
  • En kan dus proeven van verschillende typen
  • Houd jij van krachtige bewegingen?
  • Of focus je jezelf liever op meditatie?
  • Kom erachter welk type yoga het best bij je past
  • Zo kan je kiezen uit verschillende flow yogalessen, waar bewegingen langzaam in elkaar over gaan
  • Maar ook bijvoorbeeld uit varianten met krachtige bewegingen, zoals power yoga en rocket yoga op muziek

Deal-Voorwaarden

Annuleren is niet mogelijk. Verplicht via e-mail reserveren op info.decommune@gmail.com, o.v.v. Groupon. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op alle lesdagen. De eerste les moet binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Daarna heb je nog 3 maanden de tijd om de overige lessen op te maken. Bekijk het actuele lesrooster online op https://gr.pn/3bOGzWg. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau.

Over deCommune

Bij deCommune in Breda kan je niet alleen terecht voor verschillende yogalessen. Op deze plek kan je samen sporten, ontspannen en groeien als persoon. Het is een plek waar zowel de organisatie als haar bezoekers een inspiratie zijn om het beste uit jezelf te halen, door samen lichaam en geest te ontdekken en elkaar te supporten bij de ontwikkeling hierin. deCommune biedt verschillende yogastijlen; van rustgevende flow tot krachtige bewegingen. Op het programma staan wekelijks lessen vinyasa yoga, hatha yoga, rocket yoga, power yoga, yin yoga en mindfullness