sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

De Heulenaar

't Hoogje 6, Kwintsheul / Gemeente Westland

Gezondheidsscan, naar keuze met Reiki, meridiaan/chakramassage of acupressuur-behandeling bij De Heulenaar in Kwintsheul

Kies optie

In een Notendop

De gezondheidsscan met bijbehorende behandelingen heeft als doel balans in het lichaamsveld brengen en klachten te verhelpen of voorkomen.

Over deze deal

  • Gezondheidsscan met de NES Health Provision
  • Radiofrequentie-behandeling met de NES MiHealth
  • Naar keuze met Reiki OF meridiaan-/chakramassage OF acupressuur-behandeling
  • Doel van de scan en behandelingen is balans in het lichaamsveld brengen en klachten te verhelpen of voorkomen

NES Health Provision

Ziektes en gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit een verstoring in het energetische lichaamsveld dat opgebouwd is uit o.a. de meridianen (emotie) en de chakra’s (verwachtingen). De scan van NES Health Provision meet het lichaamsveld om jouw gezondheidssituatie in kaart te brengen, om vervolgens met een radiofrequentie-behandeling met de NES MiHealth eventuele klachten te behandelen. Behalve de NES MiHealth kan ook Reiki, een meridiaan-/chakramassage of acupressuur-behandeling worden ingezet met als doel deze klachten te bestrijden.

Reiki

Reiki is een Japanse behandelmethode die erop gericht is stress, vermoeidheid en spanning te verminderen. Uitgangspunt is het doorgeven van “fundamentele, kosmische en universele levensenergie” van behandelaar naar ontvanger - via rustige handoplegging of via beweging van handen boven het lichaam. Deze energie is bedoeld voor versnelling van het natuurlijk genezingsproces en voor het weer in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Aangeraden wordt makkelijk zittende kleding te dragen tijdens de behandeling.

Acupressuur

Zachte druk op vingers, handen en ellebogen wordt ingezet voor het verbeteren van de energietoevoer naar alle delen van het lichaam. Volgens de Traditonele Chinese geneeskunde bevinden zich in de huid van het hoofd, de rug, de borstkas, de armen en de benen energiebanen of meridianen die in de vingertoppen en tenen eindigen. Via deze krachtpunten is wat deze leer betreft de hoeveelheid energie in de organen te reguleren.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp op 0648 636 422, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Heulenaar

De Heulenaar in Kwintsheul is een praktijk voor integrale geneeskunde die is gestart door Anita van der Scheer. Haar interesse voor alternatieve integratieve therapieën was er al maar, toen zij 12 jaar geleden begon aan de studie Massagetherapie was er geen houden meer aan. Nu, twaalf jaar verder heeft Anita in binnen- en buitenland studies afgerond. Denk aan Orthomoleculair voedingsleer en therapie, Energetische psychologie, Myoskeletal Alignment Therapist en Craniosacraal-therapeut. Ook Psychosociale Basiskennis voor Zorgprofessionals kan aan dat rijtje worden toegevoegd waardoor mensen die medische zorg nodig hebben doorverwezen kunnen worden naar een kliniek.