Geen nieuwe meldingen

parklaan 3, Zwijndrecht

Squashen: 5, 10 of 15 keer een half uur bij De Hoge Devel in Zwijndrecht

Kies optie

In een Notendop

Maak maximaal 15 keer gebruik van een van de squashbanen - reserveren is niet nodig - en met z’n 2-en op één rittenkaart squashen mag ook.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Squashen is de positieve tegenhanger van verhitte discussies in de trant van “wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten”. Steek je energie in intensieve potjes squashen bij De Hoge Devel.

Kies uit 3 opties

  • € 12,50 voor een 5-rittenkaart squash (waarde € 66,75)
  • € 24,50 voor een 10-rittenkaart squash (waarde € 133,50)
  • € 36,50 voor een 15-rittenkaart squash (waarde € 200,25)

30 minuten squashen per keer

Een intensief potje squash om de dag scherp te beginnen of juist een fijne ontlading na een lange werkdag. De Hoge Devel heeft genoeg banen om in jouw squash-behoeften te voorzien. Je hoeft dan ook niet te reserveren, maar alleen met frisse energie de baan op te stormen met je tegenspeler. Je rittenkaart is niet persoonsgebonden en je klantenpas (die je als nieuw lid wel nog even eenmalig moet aanschaffen voor € 3,50) ook niet. Op één rittenkaart en klantenpas kan je natuurlijk gewoon een tegenspeler meenemen. Het sportcomplex houdt de banen graag schoon, dus denk ook aan schone schoenen met lichte zolen.

Als je zelf geen racket hebt, dan kan je er één huren voor € 5,50 per keer. Een bal kan je kopen voor € 5,25.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. vrijdagavonden vanaf 18.00 uur en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren telefonisch op 0786 102 023, o.v.v. Groupon.
Bijkomende kosten: € 3,50 voor een klantenpas. Deze is niet persoonsgebonden en je tegenstander kan er ook gewoon op naar binnen.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee en wissel deze in voor een rittenkaart. De rittenkaart is geldig voor de huur van een baan, dus je kan hem met z'n tweeën gebruiken. Ook de rittenkaart is niet persoonsgebonden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vieze schoenen en schoenen met zwarte zolen zijn verboden op de baan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Hoge Devel

Sportcomplex De Hoge Devel in Zwijndrecht bezoek je voor verschillende Aqua-groepslessen als Aquajump, Aquafit, Auqarobic en Aquapower. Ook ben je hier aan het sportieve adres voor zwemles voor jong en oud. Tussen het sporten door is er genoeg plaats voor recreatief zwemmen - en voor discozwemmen voor de kids. Het sportcomplex heeft meerdere squashbanen en je kan er terecht om bij te kleuren onder de zonnebank.