Skiën in Rotterdam? Ja hoor, dat kan. Op de prachtige indoor baan van Rotterdam is skiën het hele jaar door mogelijk, behalve in de zomermaanden. Wil jij je vrije tijd nuttig besteden en je alvast voorbereiden op je komende skivakantie? Bestel dan nu meteen onze kortingsbonnen en ga vast oefenen met skiën in Rotterdam. Of je nu een beginner bent of een gevorderde skiër, iedereen kan gaan skiën in Rotterdam. De indoor banen hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig ski je op een lopende band waarvan de snelheid en de hellingshoek kunnen worden aangepast aan jouw niveau! Aarzel dus niet langer en bestel onze kortingsbonnen om dat skiën in Rotterdam meteen uit te proberen.

Gebruik onze kortingsbonnen om in je vrije tijd te gaan skiën in Rotterdam

Skiën op een indoor baan heeft vele voordelen. Wat voor weer het buiten ook is, je kunt er altijd terecht en de baan kan helemaal worden afgestemd op jouw niveau. Ga voordat jouw skivakantie begint een paar keer overdekt skiën om goed voorbereid op de echte besneeuwde afdalingen te zijn. Met de kortingsbonnen van Groupon is het nu extra aantrekkelijk om op een indoor baan in Rotterdam te gaan skiën. Wat dacht je er van om met je bedrijf een keer te gaan skiën? Met onze kortingsbonnen ben je in ieder geval verzekerd van een aantrekkelijk tarief.

Lekker sporten bij wintersport Rotterdam

Bij wintersport Rotterdam kun jij je fantastisch voorbereiden op je wintersportvakantie. Je kunt vrij skiën en snowboarden op één van de pistes en voor de beginner zijn er diverse cursussen te volgen, die nu extra voordelig zijn met de kortingscoupon van Groupon. Wintersport Rotterdam is een van de grootste en meest uitgebreide indoor skihallen van Nederland en daardoor een fantastische alternatieve manier van wintersporten. Prachtige hellingen met verschillende hellingshoeken zodat je op elk niveau kunt leren skiën. Met een prettige kunststof ondergrond voor minder pijnlijke valpartijen en een echt sneeuw gevoel en gediplomeerde skileraren met veel ervaring en geduld. Al na een paar lessen, ski je zo de piste rond. Een heerlijke ervaring en sportieve invulling van je vrije tijd.

Wintersport Rotterdam voor het ultieme wintersportgevoel

In de prachtige vernieuwde indoor skibaan wintersport Rotterdam kun je heerlijk skiën en snowboarden op je eigen niveau. Zowel voor de beginner als voor de ervaren wintersporter is het een hele ervaring. De banen hebben verstelbare hellingshoeken zodat je zo snel kunt gaan als je zelf wilt. De banen zijn bekleed met een hoogwaardige kwaliteit kunststof zodat blessures beperkt blijven. Het is een gezellige hal met muziek en een uitgebreide horecagelegenheid voor het echte aprês-ski gevoel. Onder begeleiding van uitstekende skileraren heb je het wintersporten al snel onder de knie. Een lekkere sportieve besteding van je vrije tijd bij wintersport Rotterdam.

Lees verder