sluit
TTD Launch

DiceSculpture

Wevershoekstraat 582A, Rotterdam

Nieuwe set wimperextensions, naar keuze met bijvullen bij DiceSculpture Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Lange, opvallend, donkere wimpers met een natuurlijke look, dat is wat je kan verwachten van een set one-by-one wimperextensions.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Nieuwe set one-by-one wimperextensions
  • Naar keuze met bijvullen binnen 2 weken
  • Bij de one-by-one techniek wordt op iedere wimperhaar een extension geplaatst
  • Het plaatsen van een nieuwe set duurt zo’n 90-180 minuten
  • Het bijvullen van de wimpers duurt ongeveer 45-60 minuten
  • Gemiddeld kan je tussen de 5 en 8 weken genieten van een opvallende oogopslag

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op dicesculpture.nl/afspraak-maken. 4 maanden geldig op maandag t/m vrijdag en beperkte beschikbaarheid op zaterdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je kan tegen extra betaling ook voor de Russian lashes gaan. Het bijvullen moet binnen 2 weken na het zetten van de nieuwe set worden gedaan anders geldt er een meerprijs. 24 uur van te voren reserveren Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over DiceSculpture

Bij beauty-instituut DiceSculpture gaat alle aandacht uit naar rondingen en dan met name het 'straktrekken' ervan. Via afslankmassages, lymfedrainage en cupping-therapie. Deze behandelingen zijn erop gericht plaatselijk aan omvang te kunnen verliezen op jouw zone naar keuze - zoals je buik, heupen, bovenbenen en billen - zonder medische ingrepen. Sowieso krijg je in de salon het nodige advies over jouw voedings- en bewegingspatroon en over het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat.