Dierenpark De Oliemeulen

Dierenpark De Oliemeulen

Kies optie

In een Notendop


Maak meer dan 150 verschillende dieren van dichtbij mee, bekijk demonstraties, laat je gaan in de speeltuin of relax op het overdekte terras

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor entree voor 1 persoon
  • € 19,99 voor entree voor 2 personen
  • € 39,99 voor entree voor 4 personen
  • € 99,99 voor entree voor 10 personen

Stap in de wereld van stinkdiertjes, vliegende honden, aapjes en (vogel)spinnen. In Dierenpark de Oliemeulen kan je de gekste beesten zien, bewonderen en beleven. Of je nou met de hele familie, met je lover of in je eentje het park bezoekt, de dieren zijn er klaar voor. Met een beetje geluk wordt er tijdens jouw bezoek een nieuwe bewoner geboren of leer je een hele nieuwe kant van het dierenrijk kennen tijdens een van de vele demonstraties.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Annuleren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dierenpark De Oliemeulen


Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg Het Zand zegt over zichzelf dat ze "Het vreemdste dierenpark van Nederland" zijn. In dit dierenpark wonen veel dieren die je anders niet zo gauw zal tegenkomen. Er zijn bijvoorbeeld demonstraties met roofvogels, wurgslangen en vogelspinnen - de laatste twee mag je zelfs aanraken als je dat durft. De Oliemeulen heeft binnen- en buitenverblijven, dus op regenachtige dagen kan je ook prima een bezoekje brengen. En met meer dan 150 verschillende dieren vermaken jij en je gezelschap je sowieso de hele dag. Op het grote overdekte terras kunnen volwassenen relaxen terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Op de bovenverdieping na is het park rolstoelvriendelijk gemaakt en het park doet zijn best om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het park is zeer geschikt voor schooluitjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of familiefeesten. En met een bushalte op loopafstand en parkeergelegenheden in de buurt is De Oliemeulen voor iedereen goed te bereiken.

Dierenpark De Oliemeulen

Sightseeing of tour, Outdoor-avontuur & tocht, Dierentuin, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.