sluit
TTD Launch

Coureur voor een uur

2 locaties

Zelf racen of taxi-racen op het circuit van Zandvoort of Assen voor 1 of 2 personen via Coureurvooreenuur

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 25-3.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Blaas met een echte coureur over het circuit of krijg gedetailleerde 1-op-1 instructies om vervolgens (onder begeleiding) zelf te racen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 8 opties

  • € 47,50 voor een taxi-race-ervaring op circuitpark Zandvoort 1 persoon (waarde € 109)
  • € 47,50 voor een taxi-race-ervaring op circuitpark Assen 1 persoon (waarde € 109)

  • € 94,50 voor een taxi-race-ervaring op circuitpark Zandvoort 2 personen (waarde € 218)
  • € 94,50 voor een taxi-race-ervaring op circuitpark Assen 2 personen (waarde € 218)

  • € 119,50 voor een complete race-ervaring op Zandvoort naar keuze voor 1 persoon (waarde € 249)
  • € 119,50 voor een complete race-ervaring op Assen naar keuze voor 1 persoon (waarde € 249)

  • € 239 voor een complete race-ervaring op Zandvoort naar keuze voor 2 personen (waarde € 498)
  • € 239 voor een complete race-ervaring op Assen naar keuze voor 2 personen (waarde € 498)

Taxi-race-ervaring:

Je wordt in de bijrijdersstoel gesnoerd naast een professionele coureur en die neemt je drie rondjes mee over het circuit, op racesnelheid. Deelname is mogelijk voor iedereen in goede gezondheid vanaf 16 jaar.

Race-ervaring:

Kruip zelf in de huid van een Formule-1 coureur: iedere deelnemer gaat mee met een coureur om de lijnen en juiste technieken te leren, waarbij de coureur nog eens 1-op-1 uitleg geeft over het rijden op het circuit. Daarna is het grote moment daar en neem je zelf plaats achter het stuur van een raceauto om het geleerde in de praktijk te brengen en over het circuit te gaan rijden. Dit is altijd vergezeld van een instructeur die de veiligheid waarborgt en probeert jou zo snel mogelijk rond te laten racen. Deelname is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een geldig Europees rijbewijs. De duur van de race-ervaring is 2 uur en bestaat uit 2 instructieronden en 3 ronden zelf racen.

Kies uit de volgende circuits:

  • Zandvoort
  • Assen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop. Kijk voor de beschikbare data op coureurvooreenuur.nl
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://coureurvooreenuur.driving-fun.com/reserveren/groupon, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd is 16 jaar. Je moet in het bezit zijn van een geldig Europees rijbewijs B. Eventuele gemaakte schade aan de auto of op het circuit zijn voor eigen rekening. Tegen een meerprijs van € 25 p.p. kan je je ter plekke voor eventuele schade aan de auto verzekeren. Je houdt dan te allen tijde nog een eigen risico, het bedrag van het eigen risico en de verzekering verschillen per auto. Eventuele schade aan het circuit zijn altijd voor eigen rekening. Zonder verzekering voor de auto komt de eventuele schade volledig voor eigen rekening. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Driving-fun

Driving-fun biedt exclusieve belevingen en arrangementen voor adrenalinejunks: racen op een circuit, driften tot je duizelt en zelfs achter het stuur kruipen van een klein vliegtuig. Het doel is bezoekers een geweldige dag te bezorgen én ze handige vaardigheden aan te leren. Je vindt ze bij Circuit Zandvoort en TT Circuit Assen, en bij Circuit Zolder bij onze zuiderburen.