sluit
TTD Launch

A Bike Rental And Tours

2 locaties

Fiets huren in Amsterdam voor 1 of 2 dagen bij A-Bike Rental & Tours aan het Vondelpark

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Met jouw stalen huur-ros verplaats je je gemakkelijk van het park, naar de winkels, bezienswaardigheden en gezellige horecagelegenheden.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Fiets huren in Amsterdam voor 1 of 2 dagen

  • Verken onze hoofdstad op Neerlands favoriete vervoersmiddel

  • Je krijgt een lichtgewicht stadsfiets mee met 3 versnellingen en twee sloten

  • Een dag betekent bij A-Bike Rental & Tours 24 uur

  • Dus je levert 'm uiterlijk de volgende dag op hetzelfde tijdstip in

  • Het ophaalpunt is één brug verwijderd van het Leidseplein

  • Jij en je fiets zijn dus in no time in hartje centrum

  • Ook fiets je met een paar keer trappen zo het Vondelpark in

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op www.groupon.nl/reservations. Maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht minimaal 2 uur van tevoren reserveren. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief schadeverzekering en huur fietshelm (beide niet verplicht). Een dag huur betekent bij A-Bike Rental & Tours 24 uur. Je kan de fiets dus uiterlijk de volgende dag op hetzelfde tijdstip weer inleveren. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week.

Over A-Bike Rental & Tours

Op de fiets een stad verkennen betekent in je eigen tempo op avontuur gaan, pauzeren wanneer jij wil, makkelijk wat grotere afstanden overbruggen en met je gezicht in de frisse lucht mooie plekken ontdekken. De fietsen van A-Bike Rental & Tours in Amsterdam zijn niet te onderscheiden van die van de locals, zodat je je niet zo'n toerist hoeft te voelen. Ook fietsen met kinderzitjes, e-bikes, tandems en bakfietsen zijn hier te huur. En als je in korte tijd alle hoogtepunten wil zien of je gewoon geen idee hebt welke kant je op moet fietsen, dan kan je met een gids op pad. A-Bike Rental & Tours is elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur en is te vinden aan de Tesselschadestraat, drie fietstrappen verwijderd van het Vondelpark en Leidseplein.