Geen nieuwe meldingen

Fitness Factory Aarle-Rixtel

Helmondseweg 7a, Aarle-Rixtel

3, 6 of 12 maanden onbeperkt sporten met begeleiding bij Fitness Factory Aarle-Rixtel

Kies optie

In een Notendop

Kom drie maanden, een half jaar of een jaar onbeperkt sporten onder begeleiding van professionele personal trainers en behaal je doelen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten met begeleiding (waarde € 104,97)
  • € 49,99 voor 6 maanden onbeperkt sporten met begeleiding (waarde € 173,94)
  • € 89,99 voor 12 maanden onbeperkt sporten met begeleiding (waarde € 227,88)

Sporten is iets wat je uiteindelijk alleen moet doen, natuurlijk, maar hulp van een professional die weet hoe jij moet doen wat je moet doen, is altijd welkom - al is het alleen maar voor de motivatie.

Fitness Factory biedt jong en oud de mogelijkheid een trimester, een half jaar of een jaar onbeperkt te sporten onder begeleiding van professionele personal trainers. In overleg word er een schema op maat gemaakt aan de hand van jouw doelstellingen en fitheid. Tussentijds is er genoeg overleg om het schema aan te passen zodat het precies voldoet aan je wensen. Samen werk je toe naar de eerste doelstelling en vervolgens ga je nieuwe doelen stellen om die te behalen. Kom er fitnessen of doe mee aan een groepsles - kies uit lessen Bootcamp, Dance en Bodypump.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden vanaf het moment van aankoop in, deze is daarna 3, 6 of 12 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht voor de intake minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0492 38 71 45, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je abonnement is persoonsgebonden en kan dus niet door anderen worden gebruikt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fitness Factory Aarle-Rixtel

Bij Fitness Factory kan je 7 dagen in de week - doordeweeks zelfs tot 22.00 uur - terecht om aan je fitheid en kracht te werken. In het exclusieve low-budget fitnesscentrum met de voordelen van een midden tot hoger segment fitnesscentrum krijg je gratis voedingsadvies en je wordt er begeleid door enthousiaste en kundige trainers.