sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

XL-vlucht voor 1 tot 6 personen met Virgin Balloon Flights inclusief winterpakket

Adembenemend uitzicht

Wat je krijgt

Inclusief bij alle opties: een winterpakket met koffie, soep, glühwein en een broodje worst

  • € 99 voor een ballonvlucht voor 1 persoon (waarde € 171,50)
  • € 195 voor een ballonvlucht voor 2 personen (waarde € 343)
  • € 379 voor een ballonvlucht voor 3 personen (waarde € 686)
  • € 549 voor een ballonvlucht voor 6 personen (waarde € 1.029)

Je ballonvaart begint op de locatie in Tilburg. Eerst ontmoet je de vliegers van Virgin Balloon en word je ontvangen met koffie en thee. En dat terwijl de ballon in 30 tot 45 minuten wordt opgebouwd. Natuurlijk mag je, als je wil, een handje helpen en al je vragen op de piloot afvuren. Na zijn checks begint je avontuur echt. Je krijgt een uitgebreide passagiers-briefing en de ballon wordt gevuld met warme lucht. Je bent nu nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een machtig avontuur. Bij de deal zitten de nodige verzekeringen inbegrepen, net als vervoer terug naar de opstapplaats. 

De vlucht

Je vaart gemiddeld 75 minuten op verschillende hoogtes (als de omstandigheden het toelaten). De uitzichten zijn natuurlijk adembenemend, zo in stilte zwevend boven het aardse gewoel. En dan wordt er ineens weer lucht in de ballon geblazen en schrik je wakker, een goed moment om van een glühwein of broodje worst uit het winterpakket te genieten. Hierna wordt de landing ingezet. De ballon glijdt rakelings over bomen, sloten en struiken richting een groot open veld. Daar ploft de mand uiteindelijk op de grond. Al snel na de landing verschijnt de volgploeg bij het veld. En nadat de ballon is ingepakt wordt er getoast met champagne. Daarna word je, met de zonsondergang op de achtergrond, gedoopt tot Baron of Barones - een oud champagneritueel dat ballonvaarders graag in ere houden. Je krijgt een persoonlijk doopcertificaat en een herinnering uitgereikt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een ballonvlucht in de periode van 9 december 2014 t/m 30 maart 2015.

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.

Boeken: voor 15 januari 2015 verplicht via e-mail op groupon@virgin.nl, o.v.v. Groupon.

Annuleren: je kunt naar keuze een annuleringsverzekering afsluiten bij Virgin Balloon Flights voor € 6 p.p.

Meer info: beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Bij slecht weer wordt de ballonvaart verzet naar een andere datum. Alle vluchten vinden plaats vanaf Virgin Flightcenter in Tilburg. Minimale lengte voor deelname is 1.20 meter en minimaal gewicht 25 kilo. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over STE - Sky Ballonvaarten