Geen nieuwe meldingen

Exclusief: tickets voor The Art of The Brick in Amsterdam Expo

The Art of the Brick

Tot 35% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Meer dan zeventig kunstwerken, bestaande uit ruim één miljoen LEGO®-stenen

  • Een ware belevenis voor jong en oud, ga zelf aan de slag met de steentjes in de Interactive Zone

  • Internationale tentoonstelling, slechts enkele maanden te zien in Nederland

  • Door CNN uitgeroepen tot één van de tien tentoonstellingen ter wereld die je gezien moet hebben

Wat je krijgt

Met meer dan één miljoen LEGO®-stenen op de teller, verwerkt in meer dan zeventig kunstwerken heeft de tentoonstelling The Art of the Brick met recht een plek verworven op CNN’s top 10 van exposities ter wereld die je gezien móet hebben. De Bouwsels variëren van 3D interpretaties van “De Denker” van Rodin, de “Venus van Milo”, “De Schreeuw” van Edvard Munch tot een zes meter lang T-Rex skelet van 80.000 steentjes en andere wereldberoemde kunstwerken van Da Vinci, Vermeer en Rembrandt. Al 1,5 miljoen bezoekers in Noord-Amerika, Australië en Azië hebben de bouwsels mogen aanschouwen. Verbreed je horizon met entreetickets voor 2 of 4 personen voor The Art of the Brick in Amsterdam Expo.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor 2 entreetickets voor The Art of the Brick (waarde € 38)
  • € 48,99 voor 4 entreetickets voor The Art of the Brick (waarde € 76)

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/vAB7WoRGea6SRgMDNgmv/6u-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/oqGZ2HDRgvpBQH2vQ52M/ij-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

The Art of the Brick
Naast de 3D interpretaties van wereldberoemde kunstwerken, bewonder je het noorderlijke rozetvenster van de kathedraal van Chartres, kom je oog in oog te staan met een Boeddha of ontmoet je een zwemster, een man die zijn borstkas opent, een andere die zijn handen verliest, personen met een rond, vierkant of piramidevormig hoofd en nog veel meer. Kleine én grote bezoekers kunnen zelf aan de slag met de bekende bouwsteentjes in de Interactive Zone. The Art of the Brick is vanaf donderdag 29 mei 2014 te bezoeken.

Kunstenaar Nathan Sawaya
Al deze bijzondere bouwsels zijn ontsproten aan de levendige fantasie van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya. Als kind speelde hij net als vele anderen met de LEGO® blokjes, maar moest zijn hobby helaas naast zich neerleggen tijdens zijn carrière in de juridische sector. Maar de kunstenaar in hem had de overhand. Hij zette zijn carrière stop en zette de stap naar de artistieke sector. Hij gaat aan de slag met bekende werken van de grote meesters, zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci en bouwt eveneens een hoofd van een Moai-beeld, zoals op het Paaseiland en de buste van Nefertiti en het Amerikaanse Vrijheidsbeeld. Vervolgens toont hij zijn eerste tentoonstelling in het Lancaster Museum of Art onder de naam: The Art of the Brick, zoals nu te zien in Amsterdam Expo.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/mJKrjxbtr2rrxR91zvP7/S5-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/fht3ox5W1cVLmYPPdCqQ/1d-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

Amsterdam EXPO


Amsterdam EXPO bevindt zich aan de Gustav Mahlerlaan 24 in Amsterdam, naast station Amsterdam Zuid. Amsterdam EXPO is iedere dag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur, op vrijdag tot 21:00 uur. De hal richt zich op reizende exposities. Eerder werden blockbusters als Body Worlds & The Story of the Heart, Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten en Pixar: 25 Years of Animation al door meer dan een half miljoen mensen bezocht.

Voorwaarden

Geldigheid: geldig als entreeticket voor The Art of the Brick van 29 mei 2014 t/m 31 juli 2014.
Aankoop: maximaal 10 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee voor 31 juli 2014 je entreetickets. Bestellen doe je op http://amsterdamexpo.nl/vouchers, met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt de tickets direct per e-mail na verzilvering.
Meer info: geen (deel)restitutie mogelijk. Het is niet mogelijk om entreebewijzen te ruilen voor een andere datum of tijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Art of the Brick