Geen nieuwe meldingen

Groenhart Personal Training

3 locaties

10 of 20 keer bootcampen bij Groenhart Personal Training (vanaf € 24,99)

Kies optie

In een Notendop

  • Zowel voor beginners als gevorderden

  • Werk op een verantwoorde manier aan conditie en krachtopbouw

  • Bootcamplessen van een uur op woensdag, vrijdag of zaterdag

  • Ook mogelijkheid tot boksbootcamp

Aanbevelingsbadge

Over deze deal

Bootcamp focust op diverse spieren in het lichaam, in tegenstelling tot oefeningen die enkel gericht zijn op het oppompen van je pink totdat-ie net zo dik is als je duim. Krijg een volledige body-workout met 10 of 20 keer bootcamp bij Groenhart Personal Training.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor 10 keer bootcampen (waarde € 100)
  • € 44,99 voor 20 keer bootcampen (waarde € 200)

Mis je de motivatie om alleen te sporten of vind je het gewoon gezelliger in groepsverband, dan heeft Groenhart Personal Training de ideale oplossing voor je: bootcamp. Met een van deze rittenkaarten ga je er 10 of 20 keer samen een uur lang op uit in een van de parken om daar te werken aan je conditie en spieren. De bootcamp-les bestaat uit een warming-up en een intensief gedeelte met boksen, intervaltraining, fitnesstraining en krachttraining waarbij je hele lichaam optimaal getraind wordt. De les wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling-down. Naast de ‘normale’ bootcamp-lessen is ook boksbootcamp mogelijk. Vergeet hierbij alleen niet om je eigen bokshandschoenen mee te nemen.

Groenhart Personal Training


Mervin Groenhart is van jongs af aan al met sporten en topsport bezig. Doordat hij regelmatig te maken had met blessures, ontwikkelde hij een interesse voor het menselijk lichaam en het sterker maken hiervan. Daarom heeft hij een opleiding tot professioneel sportinstructeur gevolgd en helpt hij nu andere mensen hun lichaam sterker te maken.

Tijden en locaties:

Bijlmerpark
Woensdag 19.00 - 20.00 uur

Rembrandtpark
Vrijdag 18.00 - 19.00 uur

Beatrixpark
Zaterdag 11.00- 12.00 uur

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon binnen 3 maanden na aankoop, deze is na verzilvering 6 of 12 maanden geldig op woensdag, vrijdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@groenhartpersonaltraining.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de 10-rittenkaart is 6 maanden geldig, de 20-rittenkaart is 12 maanden geldig. Zowel voor beginners als gevorderden. Geldig voor bootcamp in het Bijlmerpark op woensdag om 19.00 tot 20.00 uur, Beatrixpark op zaterdag om 11.00 tot 12.00 uur en Rembrandtpark op vrijdag 18.00 tot 19.00 uur. Ook is er een boksbootcamp in het Rembrandtpark op zaterdag om 10.00 tot 11.00 uur, neem wel je eigen handschoenen mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Groenhart Personal Training