Geen nieuwe meldingen
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Zoek een sloep via de website of app, ontvang je activatiecode en vaar 100% elektrisch door de wateren van Friesland of Noord-/Zuid-Holland.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 69 voor 8 uur sloepvaren met 6 personen (waarde € 150)
  • € 84 voor 8 uur sloepvaren met 8 personen (waarde € 180)
  • € 99 voor 8 uur sloepvaren met 10 personen (waarde € 210)
  • € 109 voor 8 uur sloepvaren met 12 personen (waarde € 240)

Kies voor één van de 23 opstaplocaties door Friesland, Zuid-Holland en Noord-Holland en ga met maximaal 12 personen een dagje het water op. HappyWhale beschikt over verschillende soorten sloepen. Let wel dat per locatie het aanbod verschilt.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 14 oktober 2019 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren online via https://www.happywhale.nl/nl/locaties, o.v.v. Groupon-codes. Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging met uitgebreide uitleg.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De borg bedraagt € 150 en betaal je via de site van HappyWhale op het moment van reserveren. De borg zal binnen 5 werkdagen worden geretourneerd na de vaartocht. 15 minuten voor aanvang van je vaartocht ontvang je een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen. De beschikbaarheid per sloep verschilt per locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over HappyWhale

Het fraaie Friesland: niet alleen goed toeven op het land maar des te meer op het water. De pittoreske wateren nodigen uit om de boel te verkennen en laat dat nou net zijn wat je zélf kan doen bij HappyWhale. Reserveer een sloep via de website of app, ontvang een code om 'm te activeren en trek de wijde wateren in met een 100% elektrische sloep. De vloot bestaat uit sloepen met ruimte voor 6-12 personen en een accupakkket waarmee je tot 12 uur onbezorgd kan varen. HappyWhale heeft alvast mooie routes voor je uitgestippeld - niet alleen in Friesland trouwens maar ook in Noord- en Zuid-Holland - en ook aan de lekkere trek of een goede kop koffie is gedacht met verschillende horecagelegenheden aan het water.

HappyWhale

Sport of buitenactiviteit, Watersport
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.