Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Oukoop 22, Nieuwer ter Aa

Onbeperkt pannenkoeken zelf bakken aan tafel bij Hoeve Landzicht voor 2-6 personen

Kies optie

In een Notendop

1,5 uur lang mag je aan tafel je eigen pannenkoekjes bakken en versieren met diverse toppings.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 12,50 voor onbeperkt pannenkoeken gourmetten (zelf bakken aan tafel) voor 2 pers. (waarde € 25)
  • € 18,50 voor onbeperkt pannenkoeken gourmetten (zelf bakken aan tafel) voor 3 pers. (waarde € 37,50)
  • € 23,50 voor onbeperkt pannenkoeken gourmetten (zelf bakken aan tafel) voor 4 pers. (waarde € 50)
  • € 32,50 voor onbeperkt pannenkoeken gourmetten (zelf bakken aan tafel) voor 6 pers. (waarde € 75)

Bak 1,5 uur onbeperkt kleine pannenkoekjes aan tafel met verschillende ingrediënten en toppings. Op het speciale pannenkoek-gourmetstel giet je het beslag en bak je zelf een van de vele klassieke ingrediënten mee, zoals bijvoorbeeld spek, kaas en appel. Vervolgens kun je de pannenkoek nog lekkerder maken met aardbeienjam, poedersuiker, karamelstroop en/of pannenkoekenstroop.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 (m.u.v. feestdagen, 31 december en 1 januari).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je mag maximaal 1,5 uur onbeperkt pannenkoeken gourmetten. Maximaal 6 personen per reservering. Reserveringen combineren voor groepen is niet mogelijk. Voor meer dan 6 personen betaal je €12,50 per extra persoon. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hoeve Landzicht

Hoeve Landzicht ligt op een rustige, groene locatie halverwege Amsterdam en Utrecht in het dorpje Nieuwer ter Aa, nabij de Loosdrechtse Plassen. Deze landelijke omgeving leent zich uitermate goed voor bijv. familiedagen, waarbij je keuze hebt uit meer dan 20 georganiseerde activiteiten, zoals midgetgolf of boogschieten, om de dag invulling te geven. Terwijl de 'grote mensen' hun spelletje spelen, kunnen de 'kleintjes' zich vermaken in de ruime speelhoek met een springkussen, trampoline en speeltuin. Na een dag vol inspanning zal de maag van de meesten beginnen te knorren en is het verstandig daar gehoor aan te geven. In het bijhorende restaurant kan je terecht voor pannenkoeken, naar believen met een pannenkoekengourmet waarbij je gezellig aan tafel je eigen pannenkoekjes bakt en deze voorziet van zoetig- en/of hartigheid, net waar jij zin in hebt. Waren de activiteiten al uitputtend genoeg? Dan kan je er ook gewoon voor kiezen om bijvoorbeeld een riante pannenkoek met spek te bestellen of je te goed te doen aan een 'rack' spareribs.