Cocktailworkshop + experience inclusief 3 cocktails bij House of Bols in Amsterdam

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop


Shake, muddle en mix de lekkerste cocktails onder begeleiding van een professionele trainer.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 5 opties

  • € 19,99 voor een cocktailworkshop + tour voor 1 pers. - zo t/m vrij (waarde € 30)
  • € 39,99 voor een cocktailworkshop + tour voor 2 pers. - zo t/m vrij (waarde € 60)
  • € 74,99 voor een cocktailworkshop + tour voor 4 pers. - zo t/m vrij (waarde € 120)
  • € 109,99 voor een cocktailworkshop + tour voor 6 pers. - zo t/m vrij (waarde € 180)
  • € 179,99 voor een cocktailworkshop + tour voor 10 pers. - zo t/m vrij (waarde € 300)

Shake, muddle en mix de lekkerste cocktails onder begeleiding van een professionele trainer. De workshops starten dagelijks om 14.00, 16.00 en 18.30 uur en duren 30 minuten. Zorg wel dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Er shaken maximaal 15 personen per workshop. Tijdens deze workshop maak je zelf 2 cocktails die je daarna natuurlijk ook mag keuren.

De tour bij House of Bols kun je bij de workshops van 14.00 en 16.00 uur ervoor of erna doen en bij de workshop van 18.30 uur ervoor (doordeweeks en in het weekend ook erna mogelijk). Tijdens de 60 minuten durende tour worden je smaakpapillen ook verwend met een cocktail. In de verschillende ruimtes van House of Bols kom je steeds meer te weten over de distilleerder. Experimenteer zelf in de Hall of Taste, leer over het distillatieproces in de Distillery Room en duik in de geschiedenis van jenever in de Genever Room. In de ruimte The Art of Flavour worden al je zintuigen op een interactieve manier geprikkeld. Hierna vervolg je je weg naar het belangrijkste gedeelte: proeven! Shake je eigen cocktail of geniet nog even na en laat een professionele bartender een cocktail voor je bereiden in de Mirror Bar.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: het is niet nodig te reserveren, maar wel aan te raden. Dat kan telefonisch op 020 570 85 75 o.v.v. Groupon. Je kunt de voucher bij de ingang op je smartphone laten zien of afgedrukt meenemen.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee of laat deze op je smartphone zien. Minimum leeftijd 18 jaar. Workshops starten dagelijks om 14.00, 16.00 en 18.30 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over House of Bols


In House of Bols worden al je zintuigen op de proef gesteld. Voelen, ruiken, horen en vooral proeven. Want bij Bols draait het om de perfecte smaak. Naast een tour door de Experience kan je bij House of Bols ook terecht voor cocktailworkshops en likeur- & jeneverproeverijen. De enthousiaste bartenders vertellen je graag meer over hun passie. De workshops en proeverijen kunnen overigens op aanvraag ook op locatie verzorgd worden. House of Bols vind je aan de Paulus Potterstraat, naast het Museumplein.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.