Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Molenstraat 40, Maarheeze

Tot 5 voetreflex-massages bij Joke's Beauty Salon in Maarheeze

Kies optie

In een Notendop

Door middel van massage en druktechnieken worden drukzones in je voeten die in verbinding staan met andere lichaamsdelen behandeld.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x voetreflex-massage (waarde € 59,90)
  • € 54,99 voor 3x voetreflex-massage (waarde € 179,70)
  • € 89,99 voor 5x voetreflex-massage (waarde € 299,50)

Je voeten hebben drukpunten die in verbinding staan met je organen, spieren en gewrichten. Volgens de voetreflex-geneeswijze dan. In deze massage van 60 minuten worden je voeten gemasseerd om je zo nieuwe energie te geven en je lichaam en in evenwicht te brengen. Een handreflex-massage behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0623 067 212, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Joke's Beauty Salon

Joke's Beauty Salon is de salon aan huis van Jozien van Mierlo in Maarheeze, tussen Eindhoven en Weert. Je bezoekt haar voor welverdiende rust en verzorging. Zij laat deze wens werkelijkheid worden door meerdere beautyarrangementen op het gebied van massages, kappersbehandelingen, visagie en schoonheidsbehandelingen. Ook voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij ben je bij Jozien aan het aangename adres om van iets moois iets onvergetelijks te maken. Je wil niet alleen het beste voor je zelf, maar ook voor je kleine, en daarom hanteert Jozien op woensdagmiddag, als de scholen uit zijn, een speciale kindermiddag waarop de kleine - tot 12 jaar - tegen gereduceerde prijs geknipt kan worden.