Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Figuurcorrectie met 1, 4 of 8 keer Just Slim Body Shaping bij Just Wellness

Kies optie

In een Notendop

Laat je bijstaan in de strijd tegen overtollige kilo’s met een behandeling op basis van ultrasone golven op specifieke lichaamszones.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
EHELPFUL REVIEWER
5 beoordelingen2 beoordelingen
november 18, 2019
Wordt vriendelijk te woord gestaan. Nu 1 behandeling gehad, ik vond dat ze nogal snel over mijn lichaamsdelen gingen die behandeld moeten worden. En er werd geen gel voor geleiding gebruikt, dat laatste ga ik een volgende keer naar informeren.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x Body Shaping (waarde € 145)
  • € 114,99 voor 4x Body Shaping (waarde € 580)
  • € 224,99 voor 8x Body Shaping (waarde € 1.160)

Just Slim Body Shaping

Body Shaping is ontwikkeld om vet te verwijderen op kleine lokale zones. De behandeling is een alternatief voor liposuctie, zonder chirurgische ingreep. Het gaat ook niet om grote hoeveelheden vet, wel om vet op moeilijk te behandelen zones. Tijdens de Body Shaping worden golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt door middel van ultrasound. Dat stimuleert het afbreken van de inhoud van vetcellen. De afgebroken vetten worden dan door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Gemiddeld heb je 4 behandelingen nodig per zone. Per behandeling worden 2 gebieden van 100 vierkante cm behandeld. Door de een BMI-meting voor- en na de behandeling worden je resultaten goed in kaart gebracht. De behandeling kan worden toegepast op volgende zones:

  • Onderbuik
  • Bovenbuik
  • Dijen
  • Flanken (love handles).

Je krijgt het advies om in de dagen na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen beter te laten afvoeren. Voorafgaand aan elke vervolgbehandeling krijg je een evaluatiegesprek en wordt je BMI opnieuw gemeten, zodat kan zien hoe het gaat. Het is aan te raden om ieder half jaar een herhaalbehandeling te laten plaatsvinden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: er zijn gemiddeld 4-8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Per behandeling worden er 2 gebieden van 100 cm2 behandeld. Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone(s) voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness

In Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven én Tilburg vind je Just Wellness beautysalons, waar een team van schoonheidsspecialisten en een gastvrouw klaar staan om je in de watten te leggen. Alle vestigingen beschikken over meerdere behandelruimtes waar je terecht kan voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, microzone-behandelingen, IPL, bodyshaping en een manicure en pedicure. Er wordt bij de behandelingen onder meer gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica en de apparatuur van Medcos. Het is bij Just Wellness ook mogelijk duo-behandelingen te boeken, zodat je samen met een vriendin gezellig een beauty-dagje kan doen.