Geen nieuwe meldingen

Kameraadjes Kidshelden Circus

Kies optie

In een Notendop

Een traditioneel kindercircus met kinderhelden als Buurman en Buurman, Bobo het Konijn en Feyenoord-mascotte Coentje in de hoofdrol.

Over deze deal

 • Ticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus
 • Data en tijden:
  • Zaterdag 15 juni 2019 om 12.00 en 15.30 uur
  • Zondag 16 juni 2019 om 12.00 en 15.30 uur
 • Locatie: De Kuip, Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam
 • Incl. service- en administratiekosten

In het Kidshelden Circus krijgt het traditionele kindercircus een nieuwe wending, want de artiesten die op het toneel verschijnen zijn kinderfavorieten als Buurman en Buurman, Shaun het Schaap, Bobo het Konijn en veel meer. En deze editie staat de show in het teken van Feyenoord, wat betekent dat Feyenoord-mascotte Coentje ook een rol zal spelen in het spektakel.

Kies uit 4 opties

Geldig op 15 juni 2019 voor 1 persoon:

 • € 12 voor een ticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus om 12.00 uur + waardebon van € 5 voor de Feyenoord-fanshop (waarde € 20)
 • € 12 voor een ticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus om 15.30 uur + waardebon van € 5 voor de Feyenoord-fanshop (waarde € 20)

Geldig op 16 juni 2019 voor 1 persoon:

 • € 12 voor een ticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus om 12.00 uur + waardebon van € 5 voor de Feyenoord-fanshop (waarde € 20)
 • € 12 voor een ticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus om 15.30 uur + waardebon van € 5 voor de Feyenoord-fanshop (waarde € 20)

Speciaal voor deze unieke gelegenheid wordt de Kidshelden-circustent opgezet op een steenworp afstand van Feyenoord-stadion De Kuip. Voor de kleinste Feyenoord-fans - ook wel Kameraadjes genoemd - wordt er door professionele circusartiesten een show gegeven met leuke, gekke, mooie en vooral grappige stunts. En niet alleen Kameraadjes sieren het hooggeëerd publiek, want alle dames en heren, jongens en meisjes zijn welkom om deze bijzondere uitvoering te bewonderen. En kids, zet je clownsneus maar vast op, want bij het Kidshelden Circus is het altijd feest. Kijk hier voor meer bezoekersinformatie.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Kameraadjes Kidshelden Circus op de door jou aangekochte datum, locatie en tijdstip.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. niet geldig i.c.m. andere acties. De waardebon voor de Feyenoord-fanshop is alleen geldig bij een minimum bestedingsbedrag van € 30. De bon is niet geldig voor literatuur, CD’s, bedrukkingen (mouwbadge en naam/nummer) en afgeprijsde artikelen en is ook niet te combineren met de 10% korting die je krijgt als seizoenkaarthouder of lid van Het Legioen of Kameraadjes. Kijk voor meer bezoekersinformatie op kameraadjes.feyenoord.nl/bezoekersinformatie-kidshelden-circus. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kameraadjes Kidshelden Circus