Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Keep On Track

Planetenlaan 5, Haarlem

1 maand aan personal training sessies bij Keep on Track in Haarlem

Kies optie

In een Notendop

Train samen of alleen je lichaam en werk tegelijkertijd aan je gezondheid onder professionele begeleiding van een personal trainer.

Over deze deal

  • 1 maand personal training
  • Keuze uit één, twee of drie sessies per week
  • De sessies duren 60 minuten per keer

  • Extra begeleiding en hulp bij het realiseren van je doelen
  • Kom samen met je beste vriend(in), partner, collega of alleen
  • Krijg een extra steuntje in je rug gedurende één maand
  • En skip de wachttijden op bezette apparaten in de sportschool

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Wissel je groupon uiterlijk 3 maand(en) na aankoop in, deze is na inwisseling 1 maanden geldig. Verplicht via e-mail reserveren op info@keepontrack.nl. Check de beschikbaarheid via e-mail voor je eerste afspraak. Vervolgafspraken maak je samen met je trainer. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 100 groupon(s) te koop als cadeau. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Keep On Track

Gelegen in het oude Nova College vind je Keep On Track. De voormalige danszaal is omgetoverd tot een ware gym: een grote ruimte waar de trainers volle aandacht hebben voor jouw gezondheid. Samen met een sportmaatje of alleen word er hier bekeken hoe prestatie-, sport en gezondheidsdoelen behaald kunnen worden. Of je nu traint voor het plezier, een paar kilo wil afvallen of voor wat extra spiermassa, de trainers van Keep On Track hebben elk hun specialiteit en kunnen jou helpen met het bereiken van je fitnessdoelen.