Kersttrui met lange mouwen voor kinderen

Kersttrui met lange mouwen voor kinderen

€ 20,50
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze comfortabele trui met lange mouwen is verkrijgbaar in twee feestelijke ontwerpen en kan de perfecte aanvulling zijn op een kerstoutfit.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Blue Maas LTD

  • Elastsich, zacht en comfortabel
  • Ronde halslijn
  • Lange mouwen
  • Geschikt voor de wasmachine (lees de instructies voor het wassen)
  • Materiaal: 95% viscose, 5% elastaan

Maattabel

Maat/Leeftijd (jaar) Lengte (cm) Borst (cm)
5-6 31 19
7-8 31 21
9-10 31 23
11-12 31 25
13 31 27

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Je product wordt geleverd door Blue Maas LTD. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: areeba.bejealous@gmail.com. Geregistreerd adres:
Unit 3A Langley Business Park, Langely Road
M6 6JP Salford Manchester
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.