Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Drieërweg 125, Ermelo

Twee uur parcours klimmen voor 1-4 personen bij Klimbos Ermelo

Kies optie

In een Notendop

Met veel verschillende parcoursen op verschillende hoogtes is er voor elk familielid wel een klimavontuur te beleven.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 7,99 voor 2 uur parcours klimmen voor 1 persoon (waarde € 16)
  • € 15,99 voor 2 uur parcours klimmen voor 2 personen (waarde € 32)
  • € 23,99 voor 2 uur parcours klimmen voor 3 personen (waarde € 48)
  • € 29,99 voor 2 uur parcours klimmen voor 4 personen (waarde € 64)

De entreekaart geeft je 2 uur toegang tot het Klimbos en in die avontuurlijke tijd kan je 2 à 3 parcoursen gaan klimmen: “The Family”, “The Jungle” en - als je nog energie over hebt - de “The Kick”. Je kan je de gehele klimtijd volledig richten op het parcours want je zit constant vast aan een veiligheidskabel. En over veiligheid gesproken: houd er wel rekening mee dat er ook nog een veiligheidsinstructie is voorafgaand aan je twee uur daar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 14 april 2018 op alle openingsdagen - woensdag, zaterdag en zondag in maart en op alle dagen van de week in april.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0341 55 39 05, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het klimbos is gesloten in de maanden december en januari. Beperkte beschikbaarheid in november. Toegang vanaf 1.20 m. Je betaalt voor de gekozen klimtijd, niet voor een parcours. De gekozen klimtijd is exclusief de tijd van instructie. Klimbos Ermelo geeft geen garantie over het aantal te klimmen routes. Dit is sterk afhankelijk van de drukte. Als volwassene blijf je verantwoordelijk voor je kind(eren). Als volwassene dien je aanwezig te zijn op het park gedurende de klimtijd van je kind(eren). Dit geldt t/m 12 jaar Dichte schoenen zijn verplicht, sportkleding wordt aangeraden. Lang haar in een staart. Deelnemers mogen niet zwaarder zijn dan 120 kg. Zwangere vrouwen zijn uitgesloten van deelname. Niet geschikt voor kinderfeestjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klimbos Ermelo

In het Klimbos Ermelo ben je als kind aan het avontuurlijke adres om te klimmen en klauteren in de natuur. Echte waaghalzen kunnen zich hier helemaal laten gaan want je gaat van boomtop naar boomtop terwijl je gezekerd bent aan een veiligheidskabel. Gebruik de tockelbaan of ga voetje voor voetje naar de overkant over het touw. Onder begeleiding van ervaren klimmers en met duidelijke instructies komt iedereen veilig aan de overkant, zelfs bij het zwaarste parcours van Nederland: The Kick. In totaal zijn er 4 parcoursen en kan je ook nog omhoog op de klimmuur. Bij Klimbos parkeer je gratis en mag je al klimmen vanaf 1.20 meter.