sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Klooser

Stadsring 69, Amersfoort

Luxe High Tea voor 2 tot 6 personen bij Klooser in hartje Amersfoort

Kies optie

In een Notendop

Geniet van een lavendel-prosecco of alcoholvrije cocktail en een etagère vol met heerlijke zoete en hartige huisgemaakte lekkernijen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Theeleuten en kletskoppen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: ze gaan allebei vaak gepaard met zoetigheid, kunnen zowel voor, tijdens als na het eten en voor mannen betekenen ze beide dat vrouwen graag aan het woord zijn. Ongestoord kleppen tijdens een luxe High Tea bij Klooser.

Kies uit 4 opties

  • € 26,50 voor een luxe High Tea voor 2 personen (waarde € 55)
  • € 39,50 voor een luxe High Tea voor 3 personen (waarde € 82,50)
  • € 51,50 voor een luxe High Tea voor 4 personen (waarde € 110)
  • € 76,50 voor een luxe High Tea voor 6 personen (waarde € 165)

De inhoud van de etagère tijdens de High Tea is wisselend, maar je kan denken aan de volgende onderdelen:

  • Huisgemaakte scones met vanille- en lavendelroom
  • Huisgemaakte cakejes
  • Luxe bonbons van het huis van diverse chocolade
  • Klooser-koekjes
  • Diverse sandwiches (een selectie van makreel, kip, gerookte zalm, boerenkaas, roomkaas, boerenham of vegetarische sandwiches)
  • Een romig soepje van het seizoen, bijvoorbeeld aspergesoep of gerookte paprikasoep

Bij deze hapjes geniet je van een grote pot thee, waarbij je kan kiezen uit 12 smaken zwarte thee, verse muntthee of andere verse kruidenthee zoals gember/sinaassappel-thee.

Met deze uitgebreide High Tea schuif je aan om te genieten van de verse gerechtjes die voor jullie zijn samengesteld terwijl je bijkletst over koetjes en kalfjes. Elke week bedenkt de patissier nieuwe lekkernijen die onder zijn begeleiding door leerlingen van de Hotelschool vakkundig worden bereid. Doordat het restaurant een open keuken bevat, krijg je niet alleen een binding met de jonge koks, maar steek je wellicht zelf ook nog het een en ander op over de bereiding van de lekkernijen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klooser

Bij Klooser in het stadscentrum van Amersfoort ben je op elk moment van de dag welkom voor een ontbijt, lunch, diner, vergadering of (besloten) feestje. In een moderne inrichting schuif je er op elke dag van de week aan voor kleine koude en warme 'bites' die er te bestellen zijn. Deze worden, onder begeleiding van een chef met ervaring in een Michelinster-restaurant, bereid door leerlingen van de Hotelschool. Op vrijdag tot en met zondag kan je er dineren met een van de speciale diners om het weekend te vieren. Om het feestje helemaal compleet te maken en om vast wat los te komen voor de clubavonden op vrijdag en zaterdag heeft Klooser 70 soorten wijn en meerdere speciaalbieren op de kaart staan. De uitspanning bevindt zich op een steenworpafstand van NS-station Amersfoort, maar mocht je met de auto komen dan is er ook plek genoeg op een van de parkeerplaatsen voor de deur of in parkeergarage "Asch van Wijk" om de hoek.