sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Royalty Beauty Lounge

Schiedamseweg 127B, Rotterdam

1, 3 of 5 kruidenstempel of hot stone massages van 60 minuten bij Royalty Beauty Lounge in Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code GENIET. Ends 29-9.
Code toepassen
Meer dan 200 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat een uur lang alles los tijdens een vakantie naar jezelf, terwijl een gecertificeerd specialist zich over je ontfermt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
R
Robby
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
5 dagen geleden
All the people where really helpful. They did a very good job with a very good service. Thank you again for the nice experience. Robby
M
Marrie
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 16, 2022
Hele prettige salon, vriendelijke dames. Ze denken met je mee en je wordt er zo verwend, dat je alles om je heen even vergeet. Had eerst 1 massage geboekt, toen nog 3 extra en een voeten behandeling, erg leuk om dit alles eens voor een speciale prijs te kunnen proberen.
L
Libuse
4 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 12, 2022
Zeer behulpzaam personeel en een fijne sfeer.
A
Anne
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
september 12, 2022
Ik had een massage geboekt, maar ik zou hier niet weer heen gaan. De massagekamer was enkel met een gordijntje gescheiden van de ruimte waar mensen pedicure kregen. Hierdoor hoor je letterlijk alles. De telefoon die af gaat, mensen die binnenkomen en het gepraat van de eigenaresse en de klanten over en weer. Je ligt dus niet erg ontspannen. Daarnaast vraag ik mij af of de vrouw die mij masseerde wel gecertificeerd was. Ik heb veel massages gehad en dit was wel een heel ander niveau. Ze was wel uiterst vriendelijk, maar leek erg vermoeid. De eigenaresse vond ik ook vriendelijk.
antwoordde
Bekijk reactie +
S
Sandro
5 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
september 9, 2022
Mijn afspraak stond gepland op 20:00h. De saloneigenaar heeft een half uur voor begin de afspraak opgezegd omdat ze tot 20:00h open zijn. Dus werd de afspraak makkelijk op de daarop volgende dag verschoven. Alles ging gewoon soepel. (Wellicht een hint om dit in het groupon systeem even aan te passen!) Bij aankomst in het salon, heel leuk en supervriendelijk verwelkomd. Hele aardige dames die daar werken. Toen bij de massage koos ik voor de kruidenstempel, helaas waren die producten op. Waarop een alternatief geboden werd, aangezien ik de Hotstone al kende en wat nieuws wou uitproberen. Het alternatief was scrubmassage. Ik ken het scrub gebeuren, maar als massage nooit bij stilgestaan. De hele sessie beviel me en was het een aangename ervaring. Kortom door 2 kleine dingetjes, toch 4 sterren gegeven, voor de rest genoot ik er echt van!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Massage van 60 minuten naar keuze

 • Keuze uit:

 • Hot Sone massage

 • Bij een hot stone massage worden warme stenen op knelpunten gelegd

 • De warmte straalt diep door in je weefsel

 • Deze massage is vooral bedoeld om spanningen te verlichten en te ontgiften

 • Kruidenstempelmassage

 • Bij een kruidenstempelmassage worden met kruiden gevulde katoenen kussentjes gebruikt

 • De kussentjes zijn warm, waardoor de aroma's van de kruiden vrijkomen

 • Deze massage is bedoeld om geblokkeerde spieren te ontspannen en de doorbloeding en de spijsvertering te bevorderen

 • Als je 3 of 5 massages koopt, kan je beide type massages proberen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop vanaf 22 augustus 2022, op maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Royalty Beauty Lounge

Royalty Beauty Lounge in Rotterdam is het huis waar glamour woont. Je kan hier van -letterlijk- top tot teen wentelen in spa, wellness en schoonheidsbehandelingen. De salon bestaat uit drie deelgebieden. Er is een ruimte ingericht helemaal voor voeten, er is een nagelstudio en er is een gedeelte met privébehandelkamers. Hier vinden bijvoorbeeld massages en gezichtsbehandelingen plaats, maar ook harsen of permanent make up of Hifu. Als je even moet wachten op je behandeling, kan dat in de comfortabele zithoek waar warme en koude dranken worden geserveerd met vers gebakken koekjes en brownies. En een parkeerplaats vinden is hier geen probleem. Wel zo prettig als je je even lekker op je eigen welbevinden wil richten.