Geen nieuwe meldingen

Ticket voor La Luna Eterna III op zaterdag 29 februari in de Auw Kerk in Bunde

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Maak je (letterlijk) op voor een avond fantasy, cosplay en live entertainment vol wezens uit de Victoriaanse, Vampire- en Gotische wereld.

Wat je krijgt

  • Tickets voor La Luna Eterna III
  • Datum: zaterdag 29 februari 2020
  • Tijd: 21.00 tot 03.00 uur
  • Locatie: Auw Kerk in Bunde
  • Dresscode verplicht:
    • Heren minimaal een zwarte broek en een zwart/rood/wit hemd
    • Dames een jurk/rok en zwarte/rode/witte blouse

Na twee succesvolle edities keert La Luna Eterna nu terug voor alweer de derde editie. Dit keer vindt dit grote Victoriaanse-, Gothic- en Vampire-themafeest plaats in Auw Kerk in het Limburgse Bunde. Op zaterdag 29 februari dompel je je vanaf 21.00 uur onder in een verschillende muziekstijlen als Ambient, Darkwave, Industrial Gothic, Medival, EBM en Vampire Theme. Ook qua entertainment zit het met o.a. Erik Snakes & Fire, burlesquedanseres Madam Zuri Arrosa en kaartlezen wel goed. In het loungegedeelte geniet je van hapjes en scoor je merchandise. Het loont trouwens zeker de moeite om aandacht te besteden aan je outfit: er is een prijs te verdienen met het beste kostuum.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor La Luna Eterna II op 29 februari 2020 in de Auw Kerk in Bunde.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over La Luna Eterna III, Gothic, Vampire & Victorian theme party

Twilight Fantasy Productions is specialist in het organiseren van feesten en evenementen, vooral met thema's rondom Halloween, Fantasy en Cosplay. Het evenementenbureau werkt vanuit Merkelbeek in Zuid-Limburg en organiseert evenementen vol creativiteit als El Mundo Fantasia, Castles of Dreams en The Villains.

La Luna Eterna III, Gothic, Vampire & Victorian theme party

Consultant, Verhuurdienst voor evenementen