Geen nieuwe meldingen

Haverveld 21, 2661 VD

Rijlespakket met praktijkexamen met/zonder theorie-examen bij Lansingerland Rijopleidingen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Op weg naar je autorijbewijs met keuze uit 10,15 of 20 rijlessen en CBR praktijkexamen mét of zonder een theorie-examen in omg. Rotterdam.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 189 voor 10 rijlessen incl. praktijk (waarde € 630)
  • € 289 voor 15 rijlessen incl. praktijk en theorie-examen (waarde € 851)
  • € 389 voor 20 rijlessen incl. praktijk en theorie-examen (waarde € 1.041)

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief € 62 autohuur bij het praktijkexamen. Exclusief Eigen Verklaring. Let op: de optie van 10 lessen + praktijkexamen is zonder theorie-examen, om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen; deze kosten zijn voor eigen rekening. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@lansingerlandrijopleidingen.nl, o.v.v. Groupon .
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: een les duur 60 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 35 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Lansingerland Rijopleidingen. Eventuele extra lessen moeten bij dezelfde instructeur afgenomen worden. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lansingerland Rijopleidingen

De instructeurs van Lansingerland Rijopleidingen staan al sinds 1989 klaar voor iedereen die een rijbewijs wil halen. Zij zijn daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD. Geduld, kwaliteit en vakkundigheid zijn dan ook hun kernwoorden en de basis voor een leuke, constructieve les. De rijschool biedt ook theorielessen en -pakketten met slagingsgarantie.

Lansingerland Rijopleidingen

Les, Rijschool