Lifetime Wellness

Herenoord 8, Rotterdam

10- of 24-rittenkaart voor de Better Belly-afslankmethode bij LifeTime Wellness

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code KADO20. Ends 5-12.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Better Belly ondersteunt de lokale vetverbranding in de probleemzones, verbetert de stofwisseling en helpt afvalstoffen afvoeren uit je lijf

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Esther
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 20, 2021
Vriendelijk en doelgericht.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 10-rittenkaart Better Belly-afslankmethode (waarde € 85)
  • € 54,99 voor 24-rittenkaart Better Belly-afslankmethode (waarde € 154)

Uitgangspunt van de Better Belly-afslankmethode is dat je minimaal 4 weken lang 3 keer in de week 45 minuten gaat trainen op een loopband, fiets of cross-trainer.

Tijdens deze trainingen krijg je een Better Belly-tailleband om die infraroodstraling afgeeft en opwarmt tot 55 à 60 graden, waardoor de infraroodwarmte tot diep onder de huid doordringt. Deze tailleband zorgt ervoor dat met behulp van de infrarood dieptewarmte de doorbloeding in de buikzone sterk verbeterd, waardoor de vetverbranding sterk toeneemt. (Tijdens trainingen is de buikzone veel minder in beweging dan de armen en benen en daarom is de doorbloeding in dit gebied normaal gesproken beduidend minder.)

De combinatie van bewegen en extreme plaatselijke warmte zorgt ervoor dat de lichaamswarmte toeneemt. Het lichaam zal extra hard moeten werken om die warmte kwijt te raken. Daardoor neemt de stofwisseling toe, waardoor er meer vet verbrand wordt.

De positieve effecten van Better Belly op het lichaam:

  • Ondersteunt de lokale vetverbranding in de probleemzones
  • Verhoogt het basaalmetabolisme
  • Ondersteunt herstel
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen af uit het lichaam
  • Bevordert een goede nachtrust

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Deze is na inwisseling nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Bijkomende kosten: exclusief € 10 voor een toegangspasje.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 479 34 00 óf via e-mail op info@lifetime-wellness.nl, o.v.v. Groupon. .
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden Better Belly. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over LifeTime Wellness

Bij LifeTime Wellness werk je in een gezellige en laagdrempelige sfeer aan een sterk en fit lichaam met fitness en groepslessen. Sleep je beste vriend(in)-van-het-luie-leven van de bank en hip-hop naar Rotterdam Reyeroord. Bijv. voor een lesje Clipdance waarin je leert dansen zoals in een professionele videoclip. Of laat zien wat je in huis hebt tijdens een battle waarbij je op muziek explosieve en energieke vechtsporten beoefent. Of train je borst, buik, billen en benen tijdens een les Bodyshape.

Samen sporten motiveert en daarom trekt LifeTime Wellness er ook regelmatig op uit om outdooractiviteiten te beoefenen. Bootcamp bijvoorbeeld, waarbij je je conditie op peil houdt, alle spieren in je lichaam traint én afscheid neemt van stresshormonen na een drukke dag op het werk. Dat doe je in een groep in de open lucht, met behulp van alles wat de buitenwereld te bieden heeft - denk bijvoorbeeld aan bankjes voor push-ups en heuvels voor een intensieve cardio - én een personal trainer die je tips geeft en motiveert.