sluit
TTD Launch

De Zijderoute

Gerard Noodtstraat 119, Nijmegen

Massage naar keuze van 30 of 60 minuten bij De Zijderoute in Nijmegen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDFINAL. Eindigt 26-3.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kom tot rust tijdens een ontspanningsmassage, Anti Stress-massage, Hot Stone-massage of Custom Aromatherapy-massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Ontspan tijdens een massage naar keuze
 • Van 30 of 60 ontspannende minuten lang
 • Geldig op maandagen en donderdagen
 • Je hebt keuze uit:
  • Ontspanningsmassage van 30 minuten
  • Anti Stress-massage van 60 minuten
  • Hot Stone-massage van 60 minuten
  • Custom Aromatherapy-massage van 60 minuten

Ontspanningsmassage (30 min.)

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van zachte massagetechnieken om lichaam en geest te laten ontspannen. 

Anti Stress-massage (60 min.)

Qua techniek komt deze overeen met de korte onspanningsmassage, alleen wordt er bij deze variant uitgebreider ingegaan op het verlichten van stress.

Hot Stone-massage (60 min.)

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hete magmastenen. Deze stenen bereiken een temperatuur van 70 graden en worden op het lichaam gelegd. Door de warmte van de stenen en de oliemassage wordt het genezingsproces versterkt.

Custom Aromatherapy-massage (60 min.)

Essentiële oliën worden op je behoeften afgesteld. Deze kunnen helpen bij fysiek en mentaal herstel. Door de massage met essentiële oliën kan je lichaam diep ontspannen. 

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag en donderdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren reserveren via WhatsApp of SMS op 0636 303 955 of via e-mail op stegzohar@gmail.com, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Alleen geldig op locatie Nijmegen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over De Zijderoute

De Zijderoute is een acupunctuur en shiatsu-salon in Amsterdam en Nijmegen. De ervaring van saloneigenaar Zohar stamt uit Israël, waar hij therapeut was, een eigen kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar nam zijn ervaring mee op reis, opende zijn eigen salon in Nederland en werd lid van ZHONG, een Nederlandse Vereniging voor TCG. De behandelingen die hij in zijn salon De Zijderoute biedt worden door Zohar zelf uitgevoerd of door één van de andere masseurs/acupuncturisten.