sluit
TTD Launch

NewAgeClinics

2 locaties

Een jaar lang onbeperkt ontharen met een Diode ICE Triplewave Laser van zones naar keuze bij NewAgeClinics in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

'Drop the razor and start thinking laser', ga langs bij New Age Clinics voor het verwijderen van haar op verschillende delen van je lichaam.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Onbeperkt ontharen met Diode ICE Triplewave Laser: een laser die selectief de diep in de huid gelegen haarfollikels kan verhitten
  • Geschikt voor bijna elk huid- en haartype
  • Een kleine zone duurt ca. 15 minuten
  • Gedurende 1 jaar na je eerste behandeling
  • Gemiddeld heb je zo’n 8-12 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
  • Tussen elke behandeling is een periode van minimaal 6 weken vereist, dit om je huid genoeg rust te gunnen
  • Beschikbaar voor diverse zones van je lichaam, keuze uit:
Zone XSZone SZone MZone LZone XL
BovenlipKaaklijnBuikOnderbenenBenen volledig
KinBakkebaardOnderarmBovenbenen
NekOkselsBovenarmGehele gezicht
HalsBorstOnderrugArmen volledig
Wangen BovenrugGehele rug
Tepels rondom
Navelstrook
Bikinilijn klein
  • Onder ‘bikinilijn klein’ valt de gehele venusheuvel
  • Je kan zelf de grens aangeven tot waar je je wil laten ontharen binnen deze zone

Deal-Voorwaarden

Gemiddeld heb je zo’n 8-12 behandelingen nodig voor optimaal resultaat met tussenpozen van 6-8 weken. Wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 12 maanden de tijd om de rest van de behandelingen te ondergaan op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Minimum leeftijd 18 jaar. Alle behandelingen worden op dezelfde zone uitgevoerd, tussentijds wisselen is niet mogelijk. Als je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Tussen 2 behandelingen moet minimaal 6 weken zitten. Reservering vereist, telefonisch op 06 - 8794 9620. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over NewAgeClinics

Schoonheid komt van binnen, maar het is toch fijn om de buitenkant ook een beetje te onderhouden. Bij NewAgeClinics, gelegen aan de rand van Utrecht en in Breda, ben je dan aan het juiste adres. Je kan hier naartoe voor verschillende soorten beauty-behandelingen in een ontspannen sfeer. Ze zijn met name gespecialiseerd in Full body laserontharing, maar je kan hier ook terecht voor vetbevriezing of een gezichtsbehandeling. Het gecertificeerde personeel hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en doet er alles om je op je gemak te stellen.