Geen nieuwe meldingen

Next-LVL

Diepenbrockstraat, Amsterdam

10- of 20-rittenkaart Bootcamp bij Next-LVL

Kies optie

In een Notendop

Werk aan je mentale en fysieke kracht met een mix van conditionele - en krachttrainingen onder enthousiaste persoonlijke begeleiding.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart (waarde € 100)
  • € 29,99 voor een 20-rittenkaart (waarde € 200)

De Bootcamp-lessen vinden plaats in het Beatrixpark in Amsterdam-West in groepen van 10 personen. Ze duren 60 minuten. Tijdens de lessen krijg je veel persoonlijke begeleiding. Je werkt aan je mentale en fysieke kracht dankzij een doordachte mix van conditionele - en krachttrainingen. Na de lessen krijg je, als je nog door wil gaan met bootcampen, 15% korting op het 6-weekse programma (3x per week inclusief voedingstips).

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop, op dinsdag t/m zaterdag. Nadat je je groupon hebt ingeleverd, is de 10-rittenkaart 4 maanden geldig en de 20-rittenkaart 6 maanden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: mail je voucher naar inschrijven@Next-lvl.nl voor de verdere instructies en inlogcodes voor de app waar je je kan aanmelden voor de lessen.
Meer info: De locatie is Beatrixpark Amsterdam. Een les duurt 60 minuten. De tijden vind je hier. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Next-LVL

Met Next-LVL werk je snel en efficiënt aan je conditie. Oprichter Farid is Next-LVL gestart met de visie dat het stellen én halen van persoonlijke doelen je naar een volgend niveau kan brengen, vooral met een gevarieerd trainingsprogramma onder persoonlijke begeleiding. Naast individuele lessen kan je ook een intensief programma van 6 weken volgen.