Geen nieuwe meldingen

Vierambachtsstraat 60D, Rotterdam

3D-cavitatie-behandelingen om af te vallen bij Orkide Beautysalon in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Met ultrasound wordt het omhulsel van vetcellen bewust beschadigd zodat het vet vrij komt en door je lichaam kan worden afgevoerd.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Corina
3 beoordelingen3 beoordelingen
juni 13, 2020
werd met een glimlach welkom geheten
K
K.
juli 29, 2020
Vriendelijk en gastvrij goede uitleg

Over deze deal

 • 3D-cavitatie-behandeling(en) van 40 minuten
 • In de Rotterdamse buurt Nieuwe-Westen
 • Ultrasone geluidsgolven om af te vallen
 • Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat

 • Keuze uit de volgende zones
  • Onderbuik
  • Bovenbuik
  • Zijkanten buik (de ‘love handles’)
  • Binnenkant benen
  • Billen

3D-cavitatie

Tijdens een 3D-cavitatie-behandeling wordt het omhulsel van vetcellen met ultrasound (trillingen) gericht beschadigd, waardoor deze uiteenvalt en het vloeibare vet in de cel vrijkomt. Het vrijgekomen vet wordt vervolgens via het lymfe- en vasculaire stelsel naar de lever getransporteerd, zodat de lever het kan afvoeren.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Kies je voor meerdere behandelingen, dan moet alles binnen een jaar na aankoop opgemaakt zijn. Geldig op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0616 486 207, o.v.v. Groupon. Bij reserveringen via mail of sociale media is je groupon niet geldig.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Orkide Beautysalon

In de Rotterdamse buurt Nieuwe-Westen vind je een Beautysalon waar je lijf en leden in vertrouwde handen zijn. Orkide biedt daar bijvoorbeeld diverse behandelingen om je weer te laten stralen en om je goed te laten voelen in je eigen vel. Je kan er onder meer terecht om onzuiverheden in het gezicht verleden tijd te maken, striae te laten behandelen, tatoeages of ongewenste haargroei met een laser aan te pakken of voor cryolipolyse of cavitatie om je figuur te corrigeren. Ook zit je er goed voor verfraaiing in de vorm van o.a. wimperextensions, manicures/pedicures en permanente make-up.