Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Twerk Therapist

Karspeldreef 14, Amsterdam

1 of 2 privélessen twerken of lapdance, online (45 min.) of op locatie (75 min.) bij Twerk Therapist in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

(T)werk met je lichaam tijdens een professionele privéles en krijg zelfvertrouwen en bewustwording van je sensuele energie.

Over deze deal

  • 1 of 2 privélessen twerken of lapdance
  • Online of op locatie in Amsterdam-Zuidoost
  • Online via Zoom duurt een privéles 45 minuten
  • In persoon duurt een privéles 75 minuten
  • Bij twerken én lapdance gaat het niet alleen om techniek en uithoudingsvermogen, maar ook over attitude
  • Je leert, naast technische tips & tricks, ook om vol zelfvertrouwen te verleiden

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op maandag t/m vrijdag. Reserveren: telefonisch of via WhatsApp op 0687 561 886 of via https://twerktherapist.com/groupon-session/ op basis van beschikbaarheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Twerk Therapist

Je van buiten én van binnen goed voelen. Daar draait het om bij Twerk Therapist Gesi. Ze begeleidt je tijdens één op één sessies om het beste uit jezelf te halen in haar dansstudio in Amsterdam-Zuidoost. Niet alleen fysiek, maar vooral ook om je zelfverzekerd en energiek te voelen en je bewust te zijn van je eigen kracht en sensuele energie.