Geen nieuwe meldingen

1 of 2 paar Pro11 Wellbeing-orthopedische inlegzolen

Orthopedische inlegzolen

580+ gekocht
€ 5,49
Meer dan 50 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze orthopedische inlegzolen zijn ontworpen om overmatige pronatie, gevallen bogen en platte voeten mee te behandelen.

Product-details

  • Richt op verlichting van plantaire fasciitis en gevallen bogen
  • Ontworpen voor het behandelen van overmatige pronatie, gevallen bogen, platte voeten, fasciitis plantaris, hielspoor, scheenbout, Achillespeontitis, enkelpijn, Morton’s neuroma, uien, metatarsalgie, runner’s knee, pijnlijke benen en knie-, heup- en lage-rugpijn veroorzaakt door scheefstand van de voet
  • Dichte samenstelling - geschikt voor werk- en sportschoenen
  • Materiaal: 85% EVA, 15% poron

Maattabel

maat afmetingen (cm)
36-38 24,7 x 7,5
38-39 26,5 x 8,7
40-41 27,5 x 9
42-43 29,1 x 10
44-45 31 x 10,4

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.