Restaurant De Leuf

Gastronomisch 5-gangenmenu bij Michelinster-restaurant De Leuf in het Limburgse Heuvelland (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Vijf hoogstaande gangen in een wisselend menu, waarin je aan gerechten kan denken zoals langoustine, hert en chocolade boomschors.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Met een ster uit eten kan als je een beroemde acteur aan de haak hebt geslagen, je op de bodem van de zee woont of als je gewoon een ongewoon avondje spendeert in een bekroond restaurant. Dineer hemels bij Michelinster-restaurant De Leuf.

Kies uit 4 opties

  • € 109,99 voor een Michelindiner van vijf gangen voor 2 personen
  • € 219,99 voor een Michelindiner van vijf gangen voor 4 personen
  • € 329,99 voor een Michelindiner van vijf gangen voor 6 personen
  • € 439,99 voor een Michelindiner van vijf gangen voor 8 personen

Vanaf 18.00 uur kan je aanschuiven voor een avondje smaakpapil-verwennerij. Wat je precies krijgt geserveerd hoor je op de avond zelf, aangezien de chef dit met behulp van zijn creativiteit op dat moment uit zijn vingers gaat toveren. Het menu wisselt om de zoveel tijd omdat er wordt gewerkt met seizoensproducten, en om de spanning in de kaart te houden.

Wat er nu zoal op de menukaart prijkt? Dit is slechts een klein overzicht:

  • St. Jakobsvrucht / koolrabi / miso / laos
  • Griet / aardappel gerookte ham / kappertjes
  • Hert / aardpeer / appel / bloedworst
  • Zeebaars / selderij / bieslook / citrus
  • Kazen van Michel van Tricht / chutneys / notenbrood / noten / crackers

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag op basis van beschikbaarheid (m.u.v. feestdagen). Let op: vrijdag is de beschikbaarheid beperkt.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 045 575 0226 of per e-mail via receptie@deleuf.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het is een wisselend menu, waarin wel rekening kan worden gehouden met allergieën en andere eetwensen. Exclusief drankjes. Let op: reserveringen via het reserveringssysteem van het restaurant worden niet geaccepteerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant De Leuf


De Leuf is gevestigd in een verbouwde hoeve in Ubachsberg - grofweg halverwege tussen Heerlen en Gulpen - die volop klasse uitstraalt, maar niets van zijn oorspronkelijke charme heeft verloren. De witte brigade is nog vrij jong maar weet te overtuigen dankzij creativiteit, fijne smaken en frisse productcombinaties. En deze combinatie is uitbundig 'bezongen': Michelin bekroonde Restaurant De Leuf met één ster, de Lekker 2018-gids vermeldt De Leuf op plaats 20 en Gault&Millau 2017 kende 17 punten toe aan de sfeervolle uitspanning.

Voormalig chef-kok Paul van den Bunt was in 2013 al eens Gault&Millau's Chef van het Jaar. Zijn, en gastvrouw/eigenaresse Sandra's, zoon Robin zet vanaf januari de lijnen uit in de befaamde Leuf-keuken. En dochter Michelle van de Bunt is vanaf datzelfde moment werkzaam in de service. Neem zelf de proef op de som in het Zuid-Limburgse heuvelland waar je je onderdompelt in de warme ambiance en ongedwongen sfeer met culinaire hoogstandjes waar overnachten ook een optie is.

Restaurant De Leuf

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.